Copyright © 2004 - Blogger.ba. Sva prava pridržana.

looking up; <body>
MOJI LINKOVI


slikice

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

moj profil
Image and video hosting by TinyPic
name:dajana
age:15
school:"fatima gunic"
znak:skorpijaglitter-graphics.com
Britney Spears - Blackout - 10 - Piece Of Me

music player
I made this music player at MyFlashFetish.com. More colors.
Visitor Map
Create your own visitor map!pjesmice i ljubavni sms

ti si malo mace
sto po srcu grebe
volim taj oziljak
jer je on od tebe
uz taj oziljak
jedno ime pise
to je ime tvoje
volim ga najvise!!!!

koliko ima u danu minuta
toliko te zelim poljubiti
puta!!!!

voljeti je lijepo,
voljeti je lako,
ali voljeti
kao ja ne moze
svako!!!!!!!!!
Ljubavni SMS

Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.

Prestat ću da te volim, prestat ću da ti se divim, prestat ću da mislim na Tebe, onog dana kad ću prestati da živim!

ŽIVIM - jer su oni to htjeli VOLIM - jer sudbina to svima dijeli PATIM - jer volim drage oči Tvoje UMIREM - jer volim ono što nikad neće biti moje.

Zbog Tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogriješio, kazni me, al' jednom reci bar ove noći tužne, dal bi zaplakala Ti ako me ne bude...

Ako me voliš, ne pričaj nikom. Ako me želiš, ne daj me nikom. Ako me ljubiš, ljubi me nježno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce oprošteno Ti je……….

Život je kratak za samo jednu ljubav, ali obično jedna ljubav i čini život životom.
Sinoć sam dobio poruku sa neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši Andjeo. Ne brini, nisam te odao!!!
Pošto si se uselila u moje misli tražim gostoprimstvo u tvom zagrljaju. Jer je tamo najljepše.
Nasmiješi se kad me vidiš, ostanemo Prijatelji. Jer nitko nezna sto smo htijeli, jer nitko nezna sta smo bili...
Ostanemo Prijatelji...
Postoji tren kada suze samo teku i kad od boli plačem; tren kada gubim nadu da molim jer osjećam samo jedno - da te VOLIM!!!
Ako se ikada budemo rastali, gubimo oboje. Ja jer sam Te volio. Ti jer si bila ta koju sam volio. Ali ipak gubiš samo Ti, ja ću naći nekog drugog koga ću voljeti.
Nemoj nikada svoju tugu zalijevati suzama jer sve što se zalijeva raste još više.
Ne mogu više letjeti do Tebe i gledati kako sanjaš, uzela si mi sve pa i krila.
I umoran sam kao stari ratnik i poslije svih bitaka srce me boli, a jedini lijek je netko kao ti da me voli...
Kad me sretneš s njom, ne gledaj ju kao suparnicu, već ju gledaj kao biće koja nije imala sreće jer je uzela dečka koji ju nikad voljeti neće.
Tražio sam Boga da mi da cvijet, dao mi je vrt. Tražio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Tražio sam Boga da mi da sreću, dao mi je TEBE!
Ne gledaj me tako dok Te gledam da drugi koji nas gledaju gledajući nas kako se gledamo ne pomisle da se pogledima volimo!

GLASANJE
DA LI VAM SE BLOG SVIDA?
EXTRA JE
SUPER JE
NE SVIDA MI SE
ODLICAN
BEZVEZE JE
pollcode.com free pollssta vam se svida na blogu?
testovi
savjeti
stihovi
animacije
nista
  
pollcode.com free pollsMji Favoriti
Jedinstvena Bosna i Hercegovina
Hey, hey, my, my R´n´R can never die
Koraci do sna!!
San o jednoj ženi
He is My Soulmate
GORNJA PUHARSKA
VRAŽIĆANI CIJELOG SVIJETA
RODNA GRUDA
VEDSKI KOSMOS -- VEDSKA KULTURA
ensarijka
Iskreno Vaša
*A Lonely Road*
Svemirske Pjesme
Gracias a la Vida
burek
Juventus FC - Balkan
The Dewd's
Nikad ne reci dvaput
hadzinica
Silent
Papatya
Aime Sati
Backpacker
MOJA BOGDA SNA
Budan u snovima vs. sanjar na javi
Tišina
PonekadPomalo
Bojis li se mraka
Obilježena.
U urbanoj sahari života
Nakane o Barbari
Strangers In The Night
Fildžan viška
Rahat No More
Hikaje- mudrosti
Bosnian nasheeds
Hej, curo detoksirana
Leteci Holandjanin
lost gipsy
ПРОПУХ
Šupljoglavi praznoglavac.
Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
O.Š.GLAVATIČEVO
blob
Besmrtnost duše
U Zmajevom gnijezdu
Mjesečevi Prsti
mama
posveћeno жrtvama dlakavih жena
sanatorium
više...

BROJAC POSJETA
94039

Preradila: Pretzel05.02.2008.

100 NAJBOLJIH LJUBAVNIH SAVJETA


glitter-graphics.comOn je tako sladak, ali ne znaš kako bi mu prišla? Nema problema! S našim ljubavnim savjetima naučit ćeš trikove kojima ćeš ga osvojiti, kako ga izluditi, kako ga zadržati i kako se s njim ljubiti...

Kad se tek zaljubiš u njega
1. Napravi domaću zadaću
Kakav je on uopće? Pokušaj ga što je moguće bolje procijeniti. Voli li više glasne, poduzetne cure, ili ga takve plaše? Ne trebaš glumiti da bi ga osvojila, ali procijeni na koji bi mu način mogla prići. Tek kad napraviš analizu njegove osobnosti, kreni dalje!

2. Osjećaj se neodoljivo
Nemoj mijenjati svoj stil odijevanja ili šminkanja da bi se nekome svidjela! Prije ili kasnije, morat ćeš pokazati svoje pravo lice, pa je zato bolje vidjeti sviđaš li mu se onakva kakva jesi. Za osvajanje je bitno osjećati se ugodno u svojoj koži, zato odjeni svoju omiljenu kombinaciju i blago se našminkaj. Osjećaš se poželjno? Onda kreni dalje!

3. Uspostavi kontakt očima
Ne govorimo ovdje o površnom pogledu - mislimo na dugačak, dubok pogled koji mora zamijetiti. Dečki su najčešće jednako sramežljivi kao cure, i jednako se teško odlučuju na prvi korak. Preuzmi stvar u svoje ruke i pokaži mu pogledom da te zanima.

4. Ispitaj teren
Prije nego se upustiš u bilo što ozbiljnije, pročavrljaj s njegovim prijateljima. Tako ćeš saznati je li slobodan, sviđa li mu se možda neka druga cura i kakve mu se uopće djevojke sviđaju. Ako ti je samoj neugodno, zamoli prijateljicu da obavi istragu umjesto tebe. Ako procijeniš da imaš šanse, kreni dalje!

5. Igraj se detektiva
Otkrij što voli. Kakvu glazbu najradije sluša, navija li za neki nogometni klub, gdje se najčešće nalazi sa svojom škvadrom? Igra li možda PlayStation, i to koju igricu? Razmisli o čemu biste mogli razgovarati, a kad se uistinu upustite u razgovor, ostat će iznenađen koliko znaš o njemu! Jedini zaključak koji će moći izvući jest da ste stvoreni jedno za drugo!

6. Prvi flert
Isplaniraj prvi bliski susret vrlo detaljno. Najbolje je da kreneš u napad kad bude sam, nipošto kad je okružen prijateljima. Jer kad bude u škvadri, sigurno neće otvoreno pokazati svoje osjećaje ili ti otvoreno prići. Dečki su jednostavno takvi... Dakle, prava procjena vremena ključ je uspjeha!

7. Pokaži mu da si zainteresirana
U međuvremenu si saznala puno o njemu. Počni razgovor, najbolje o nekoj nevažnoj sitnici. Primjerice, na bazenu ili plaži možeš ga zamoliti da ti dohvati lopticu ili namaže leđa. Pokaži da te zanima tako što ćeš mu postavljati pitanja. Pitaj ga je li često ovdje, čime se bavi, koji mu se film svidio u posljednje vrijeme... Dečkima je u početku lakše pričati o sebi nego diskutirati ili propitkivati cure. Dakle, olakšaj mu!

8. Budi oprezna
Super! Upustili ste se u razgovor. Sada možete otići korak dalje i možeš mu nekim sitnicama pokazati da ti je do njega stalo. Ako ti je rekao koja mu je grupa super, pitaj ga koje njihove CD-ove ima i sviđa li mu se određena pjesma koju i ti voliš. Ako ti je otkrio za koji klub navija, pitaj ga gdje igraju sljedeću utakmicu. Vidjet ćeš, neće se više moći zaustaviti u razgovoru!

9. Odaberi kompliment
Trebala bi se postaviti tako da se ne osjeća kao lovina na koju si navalila. No, spretno odabran kompliment svakom će dečku biti drago čuti. Ako ste razgovarali o izgledu popularnih pjevača, kao usput pohvali njegove hlače. Promatraj njegovu reakciju. Ako se zacrvenio ili nasmijao, dobro si postupila!

10. Ljubav preko SMS-a
Vaš flert je dobro prošao. Preostaje ti još jedino da ga pitaš za broj njegova mobitela, da se oprostite i rastanete. Reci mu da moraš nekamo ići. On će btii razočaran što si ga napustila, ali ne mora biti... Nakon 5 minuta pošalji mu SMS u kojem ga pitaš kad ćete nastaviti razgovor.

11. Skupi hrabrost
Ili ćete se vidjeti za tri minute jer više ne može izdržati bez tebe, ili će se morati riješiti svojih prijatelja i predložiti ti da kasnije odete u kino ili na sladoled. Kako god reagirao, ti si pobjednica!

12. Vjerna sebi
Ovo je zaista najvažniji savjet od svih! Moraš mu pokazati svoje dobre strane, ali ne smiješ glumiti i pretvarati se. On se želi zaljubiti u tebe, a ne u neku zamišljenu osobu koja će se potpuno promijeniti nakon nekoliko dana. A ako se uistinu zaljubi, držimo fige da ni ti ne promijeniš svoje prvotno mišljenje o njemu!

Kad uspostavite kontakt

13. Procijeni ga
On ti se sviđa, no ne znaš trza li i on na tebe. Kako će se dečko kojem se sviđaš ponašati blizu tebe, uvelike ovisi i o njegovoj osobnosti – nije isto je li sramežljiv ili siguran u sebe.

14. Daj mu signal
I on ima slične brige kao ti! Posebno ako nema iskustva u tome i još nikad nije imao curu. Zato je važno da dečku kojem se sviđaš daš signale koji će ga ohrabriti – pažljivo ga slušaj i osmjehuj mu se, to će ga potaknuti na prvi korak kojeg se mnogi toliko boje!

15. Njegovi signali
Namjerno radi neke stvari kako bi zadobio tvoju pažnju. Na primjer, prolazi biciklom kraj prozora tvoje sobe, njegovi prijatelji vas namjerno ostavljaju same kad se ti pojaviš kraj njega, zadirkuje te jer želi da ga zamijetiš; što su dečki stariji, to više koriste 'metode odraslih'.

16. Prepoznaj pravog
Ponaša se kavalirski, brani te i tolerira tvoju zlovolju. Tolerira ti stvari zbog kojih bi svoju sestru 'zadavio'? Ne ljuti se i izbjegava svađe čak i kad misliš da bi se zbilja trebao naljutiti? Vjerojatno mu se sviđaš i ne želi ostaviti loš dojam na tebe.

17. Tvoje taktike
Ako si se zagrijala, pokaži mu malo više da si zainteresirana za njega. Ne očekujemo da odmah otvoriš sve karte – što si vjerojatno trenutačno i ne možeš zamisliti - no pokušaj mu kroz šalu ili zezanciju dati naslutiti da ti se 'možda sviđa'.

18. Angažiraj frendice
Naravno da će i one uživati u kreiranju tvoje ljubavne priče. Samo nemojte biti prenapadne, već nekako indirektno osmisllite taktiku približavanja.

19. Može i direktno
Imaš li dovoljno samopouzdanja, ili u slučaju da ništa drugo ne pali i ne znaš na čemu si, pitaj ga direktno sviđaš li mu se. Tko riskira, taj profitira, samo budi spremna i na mogući odgovor “ne”.

Idealni prvi čvenk

20. Najbolji dani
Za prvi spoj najbolje odaberi vikend. Tijekom tjedna vjerojatno si preumorna od cjelodnevnih obveza, i nisi u najboljoj formi. Odaberi vikend, te puna elana i energije zablistaj punim sjajem.

21. Pravo mjesto
Odaberite mjesto na kojem ćete moći u miru popričati, bez stalnih upadica poznatih i preglasne glazbe, kako biste se što bolje čuli, a time i upoznali!

22. Ne razmišljaj previše
Prije samog spoja, ne razmišljaj puno o tome je li on savršen, je li on princ na bijelom konju... Nikako nemoj razmišljati o tome hoćeš li ostaviti dobar dojam: da nisi ostavila dobar dojam, vjerojatno ne bi ni imala dogovoren spoj!

23. Vjeruj u sebe
Kreni na spoj zadovoljno, puna energije i elana, jer rijetko ti se pruža prilika da bolje upoznaš osobu koju si sama odabrala!

24. Najbolja priprema
Kako se pripremiti? Pokušaj pripremiti kupku, par kapi mirisnih ulja za opuštanje, par svijećica, i spremna si za totalno opušten odlazak na spoj!

25. Udobna obleka
Najbolja odjevna kombinacija je ona u kojoj se najbolje osjećaš tijekom tjedna, a to je vjerojatno ona totalno svojstvena tebi samoj. Traži se prirodnost!kAKO SPASITI PRVI SPOJ???

Kad se taj dugo očekivani prvi sudar počne pretvarati u katastrofu, vrijeme je za akciju spašavanja...Ako prvi prođe OK drugi je zajamčen!Zar se to zaista tebi događa? Napokon si uspjela izići s dečkom svojih snova, sjediš samo nekoliko centimetara od tog božanstva i trebala bi se osjećati kao na vrhu svijeta! No spoj se ne odvija onako kako si ti zamišljala i čini ti se da te samo nekoliko trenutaka dijeli od propasti svijeta. Upomoć! Evo koje te sve situacije na prvom spoju mogu dovesti do očaja i kako ćeš se izvući iz svake od njih...
Šutite kao ribe!
Ima li što gore od one neugodne tišine koja zavlada kad više nemate što reći jedno drugom? Jezik ti je popapala maca, a ni on se, čini se, ne snalazi ništa bolje. Sramite se i nervozni ste, a iz sekunde u sekundu napetost je sve veća! Pa netko od vas dvoje morat će kad-tad nešto reći: najbolje što prije, i najbolje je da to ipak budeš ti!
Kako preživjeti?
To se događa u 99 posto prvih spojeva. Iako biste zapravo željeli jedno drugomu postaviti tisuću pitanja, ne znate kako biste počeli. Bojiš se da će ti glas zatajiti ili da ćeš bubnuti neku glupost... Nema ti druge nego da posegneš za jednim od tri sposonosna pitanja: Koji si posljednji film gledao u kinu? (c)to ćeš raditi ovaj vikend? Koji ti je omiljeni sport? Vidjet ćeš, tvoja će ga pitanja odlediti!

SOS-rečenica: "Tko je za tebe veći superjunak: Batman ili Superman?"
On neprestano priča o svojoj bivšoj!
Već pola sata melje o svojoj fenomenalnoj bivšoj curi. Polako ali sigurno postaješ nervozna i pitaš se zašto to uopće moraš slušati. Koga briga za neku curu s kojom se on ljubakao prije dva mjeseca? Mora li joj baš sada skladati tolike hvalospjeve?
Kako preživjeti?
Čini se da on taj rastanak još nije posve prebolio. Ili ti možda želi dati do znanja kakav je frajer, s obzirom na to da je već imao curu. Ne dopusti da zbog toga postaneš manje sigurna u sebe - on vjerojatno želi samo održati razgovor živim, a ništa mu pametnije ne pada na pamet. Na kraju krajeva, izišao je s tobom, a ne sa svojom bivšom, zar ne?

SOS-rečenica: "Ako ikada budemo zajedno, nadam se da ćeš svojoj sljedećoj curi isto toliko pričati o meni kao što sada pričaš o njoj."
Totalno je pogriješio u odabiru odjeće
Ma što mu se dogodilo? Kad si ga posljednji put srela izgledao je odlično, sportski, opušteno. A sada se pojavio u hlačama ispeglanim na crtu i zalizanom frizurom. Pred tobom je totalno drugi dečko...
Kako preživjeti?
Ma daj, pa to je samo odjeća. Zacijelo se i tebi već dogodilo da si iz ormara izvukla totalno krivu stvar? Možda je prije morao posjetiti baku i ili je poslušao modni savjet pogrešne osobe? Razloga može biti bezbroj. Osim toga, tko zna kako se njemu sviđa to što ti imaš na sebi! Imaj milosti i malo zažmiri, on će ti biti zahvalan.

SOS-rečenica: Odustani! Katkad je nešto bolje prešutjeti.

Neprestano crveniš
Osjećaš kako ti krv navire u lice čim započenš govoriti... Ne možeš mu se ni obratiti a da ti se pritom od čela do brade ne zažari lice kao da ćeš dobiti infarkt! Zbog toga ti je grozno i najradije bi pobjegla glavom bez obzira...
Kako preživjeti?
Na žalost, crvenilo u licu fiziološka je pojava kojom vrlo teško možeš vladati. Prvo duboko udahni, popij gutljaj hladne vode i pokušaj ostati smirena. No moraš znati i da se dečkima prilično sviđa kad cura pocrveni, jer to budi njihov zaštitnički poriv. Dakle, umjesto da se sramiš, taj efekt okreni u svoju korist i posluži se njime kao moćnim oružjem zavođenja!

SOS-rečenica: "Sada sam počela crvenjeti, toliko mi je neugodno tu pred svima... Možda bi bilo bolje da odemo nekamo gdje ćemo biti sami..."
Počeo te pipkati!
Ne sjediš ni dvije minute pokraj njega, a on već drži ruku na tvome koljenu, pokušava te zagrliti i privući k sebi da bi te poljubio. Hej, dečko, stani malo! Čemu takva žurba?
Kako preživjeti?
Ne moraš trpjeti takvo ponašanje i ne čekaj da ti njegovi pokušaji postanu krajnje neugodni. Jasno mu daj do znanja da postoje granice koje ne smije prijeći. Ti određuješ tempo, a ako to njemu ne odgovara, onda je očito da već u startu nije imao poštene namjere s tobom. Tada bi bilo najpametnije da se odmah pokupiš!

SOS-rečenica: "Hej, pa navalio si kao Rambo! Niste valjda nešto u rodu?"
glitter-graphics.com

;when will you come back