Copyright © 2004 - Blogger.ba. Sva prava pridržana.

looking up; <body>
MOJI LINKOVI


slikice

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

moj profil
Image and video hosting by TinyPic
name:dajana
age:15
school:"fatima gunic"
znak:skorpijaglitter-graphics.com
Britney Spears - Blackout - 10 - Piece Of Me

music player
I made this music player at MyFlashFetish.com. More colors.
Visitor Map
Create your own visitor map!pjesmice i ljubavni sms

ti si malo mace
sto po srcu grebe
volim taj oziljak
jer je on od tebe
uz taj oziljak
jedno ime pise
to je ime tvoje
volim ga najvise!!!!

koliko ima u danu minuta
toliko te zelim poljubiti
puta!!!!

voljeti je lijepo,
voljeti je lako,
ali voljeti
kao ja ne moze
svako!!!!!!!!!
Ljubavni SMS

Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.

Prestat ću da te volim, prestat ću da ti se divim, prestat ću da mislim na Tebe, onog dana kad ću prestati da živim!

ŽIVIM - jer su oni to htjeli VOLIM - jer sudbina to svima dijeli PATIM - jer volim drage oči Tvoje UMIREM - jer volim ono što nikad neće biti moje.

Zbog Tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogriješio, kazni me, al' jednom reci bar ove noći tužne, dal bi zaplakala Ti ako me ne bude...

Ako me voliš, ne pričaj nikom. Ako me želiš, ne daj me nikom. Ako me ljubiš, ljubi me nježno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce oprošteno Ti je……….

Život je kratak za samo jednu ljubav, ali obično jedna ljubav i čini život životom.
Sinoć sam dobio poruku sa neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši Andjeo. Ne brini, nisam te odao!!!
Pošto si se uselila u moje misli tražim gostoprimstvo u tvom zagrljaju. Jer je tamo najljepše.
Nasmiješi se kad me vidiš, ostanemo Prijatelji. Jer nitko nezna sto smo htijeli, jer nitko nezna sta smo bili...
Ostanemo Prijatelji...
Postoji tren kada suze samo teku i kad od boli plačem; tren kada gubim nadu da molim jer osjećam samo jedno - da te VOLIM!!!
Ako se ikada budemo rastali, gubimo oboje. Ja jer sam Te volio. Ti jer si bila ta koju sam volio. Ali ipak gubiš samo Ti, ja ću naći nekog drugog koga ću voljeti.
Nemoj nikada svoju tugu zalijevati suzama jer sve što se zalijeva raste još više.
Ne mogu više letjeti do Tebe i gledati kako sanjaš, uzela si mi sve pa i krila.
I umoran sam kao stari ratnik i poslije svih bitaka srce me boli, a jedini lijek je netko kao ti da me voli...
Kad me sretneš s njom, ne gledaj ju kao suparnicu, već ju gledaj kao biće koja nije imala sreće jer je uzela dečka koji ju nikad voljeti neće.
Tražio sam Boga da mi da cvijet, dao mi je vrt. Tražio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Tražio sam Boga da mi da sreću, dao mi je TEBE!
Ne gledaj me tako dok Te gledam da drugi koji nas gledaju gledajući nas kako se gledamo ne pomisle da se pogledima volimo!

GLASANJE
DA LI VAM SE BLOG SVIDA?
EXTRA JE
SUPER JE
NE SVIDA MI SE
ODLICAN
BEZVEZE JE
pollcode.com free pollssta vam se svida na blogu?
testovi
savjeti
stihovi
animacije
nista
  
pollcode.com free pollsMji Favoriti
blob
Jedinstvena Bosna i Hercegovina
Hey, hey, my, my R´n´R can never die
Koraci do sna!!
San o jednoj ženi
He is My Soulmate
GORNJA PUHARSKA
VRAŽIĆANI CIJELOG SVIJETA
RODNA GRUDA
VEDSKI KOSMOS -- VEDSKA KULTURA
ensarijka
Iskreno Vaša
*A Lonely Road*
Svemirske Pjesme
Gracias a la Vida
burek
Juventus FC - Balkan
The Dewd's
Nikad ne reci dvaput
hadzinica
Silent
Papatya
Aime Sati
Backpacker
MOJA BOGDA SNA
Budan u snovima vs. sanjar na javi
Tišina
PonekadPomalo
Bojis li se mraka
Obilježena.
U urbanoj sahari života
Nakane o Barbari
Strangers In The Night
Fildžan viška
Rahat No More
Hikaje- mudrosti
Bosnian nasheeds
Hej, curo detoksirana
Leteci Holandjanin
lost gipsy
ПРОПУХ
Šupljoglavi praznoglavac.
Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
O.Š.GLAVATIČEVO
Besmrtnost duše
U Zmajevom gnijezdu
Mjesečevi Prsti
mama
posveћeno жrtvama dlakavih жena
sanatorium
više...

BROJAC POSJETA
94040

Preradila: Pretzel08.02.2008.

savjeti samo za cure...


glitter-graphics.com
&Zcaron;eliš li da on poludi za tobom?
Naravno da &zcaron;eliš, on je pre-pre zgodan, a ti si pre-pre uzbu&dstrok;ena &ccaron;im ga ugledaš. &Zcaron;eliš da te zamijeti, &zcaron;eliš da te gleda i, naravno, da mu se svidiš! Uglavnom, zapazila si nekog komada na ljetovanju, a vrijeme prolazi. Ne &zcaron;eliš se poslije pitati: 'Što bi bilo da sam...?' Što ti je &ccaron;initi?
Foto: Shutterstock
Bojiš se da ne ispadneš luzerica? Mo&zcaron;da to i njega mu&ccaron;i...
Biti samouvjerena i zavodljiva kraj de&ccaron;ka koji ti se svi&dstrok;a &ccaron;esto je te&zcaron;e nego glumiti da sve znaš i nadati se dvojci kada te profa iznenada prozove. Leptiri&cacute;i u trbuhu i ubrzano lupanje srca su o&ccaron;iti simptomi toga, no nervoza je prirodna obrana protiv osje&cacute;aja koji nas &ccaron;ine ranjivima. Evo nekoliko savjeta kojih se trebaš pridr&zcaron;avati, a oni &cacute;e ti pove&cacute;ati šanse da upecaš zgodnog de&ccaron;ka koji ti je zapeo za oko.

Foto: Shuttesrtock
Nasmiješi mu se - djelovat &cacute;eš pristupa&ccaron;nije i samopouzdanije!
Smiješi se. De&ccaron;ke privla&ccaron;e pozitivne cure koje se znaju veseliti. Nasmiješena imaš više šanse da mu se svidiš! Valjda imaš neki doga&dstrok;aj u glavi, koji, kad god ga se sjetiš, izmami osmijeh na tvoje lice? Prisjeti ga se, pomo&cacute;i &cacute;e ti da budeš bolje volje i da ti smiješak bude što prirodniji kada on nai&dstrok;e.

Iako se mo&zcaron;da osje&cacute;aš nervoznom u njegovoj blizini i bojiš se da ne ispadneš luzerica, skupi snagu i osmjehni se. Na taj &cacute;eš na&ccaron;in prikriti tremu, biti privla&ccaron;nija i, ujedno, sama sebe natjerati da zaboraviš na strah!

Povremeno ga gledaj u o&ccaron;i - djelovat &cacute;eš samouvjereno, a on &cacute;e se zbog toga osje&cacute;ati posebno, jer &cacute;e imati dojam da je vrijedan tvoje pa&zcaron;nje. To mu je dodatno ohrabrenje da ti pri&dstrok;e.

Dok razgovaraš s njim, koristi i govor tijela. Neka ti tijelo bude okrenuto prema njemu, skloni pramen kose s lica kada te gleda, lagano ga dodirni rukom u prolazu...

Postavljaj mu pitanja i potpitanja - neka osjeti da se interesiraš za njega. Na taj na&ccaron;in saznat &cacute;ete više jedno o drugome, a on &cacute;e se osje&cacute;ati opuštenije i zainteresirati za tebe.

Zapamti: on se ne&cacute;e sje&cacute;ati baš svega što si mu rekla, ve&cacute; kako se osje&cacute;ao uz tebe. Prema tome, ne optere&cacute;uj se previše rije&ccaron;ima i time što &cacute;eš ga pitati ili mu re&cacute;i - va&zcaron;an je na&ccaron;in na koji &cacute;eš to napraviti.

Foto: Shutterstock
Koristi svaku priliku da ga lagano dodirneš - ako me&dstrok;u vama ima kemije, do&zcaron;ivjet &cacute;ete mali strujni udar :-)

Budi iskrena. Otvoreno poka&zcaron;i de&ccaron;ku da ti se svi&dstrok;a, nemaš što izgubiti! Ako on ne poduzme ništa, mo&zcaron;da je srame&zcaron;ljiv ili jednostavno nije shvatio tvoje signale i brine se da se ne izblamira jer nije siguran u to jesi li zainteresirana za njega. Ukoliko si u takvoj situaciji, tada je najbolje zaboraviti na daljnje zavodni&ccaron;ke igrice i otvoriti sve karte. Jednostavno, pozovi ga na sok, sladoled, rolanje... ugovori spoj!

Kada jednom dogovorite spoj, imaš ga u šaci! Dalje neka sve bude spontano. Vidjet &cacute;eš kako &cacute;ete se slagati nasamo, ima li dovoljno kemije me&dstrok;u vama i &zcaron;elite li se ponovno vidjeti. Mo&zcaron;da sve krene kao u bajci, a mo&zcaron;da i shvatiš da te, osim što je zgodan, baš i ne privla&ccaron;i. Mo&zcaron;da se ohladiš!

Ne slini za njim! Vidiš li da, unato&ccaron; svom trudu, ne pokazuje nikakav interes za tebe, sjeti se da je svijet velik i da on nije jedini. Zaboravi ga i otvori o&ccaron;i za druge prilike. Naime, de&ccaron;ki tvoje dobi vrlo brzo &cacute;e primijetiti curu koja im se fizi&ccaron;ki svi&dstrok;a. Ako je ne zamijete odmah, kada je bolje upoznaju i svidi im se njezina osobnost - zainteresirat &cacute;e se. Dakle, ukoliko de&ccaron;ko nimalo ne trza iako ste imali prilike razgovarati i saznao je više o tebi, vjerojatno mu se jednostavno ne svi&dstrok;aš.

Znaš i sama kako je – kada upoznaš nekog de&ccaron;ka, obi&ccaron;no vrlo brzo znaš svi&dstrok;a li ti se ili ne. Ako on slini za tobom, a ti ga ni najmanje ne &zcaron;eliš, pomislit &cacute;eš da je o&ccaron;ajan. Isto &cacute;e pomisliti i de&ccaron;ko za kojim luduješ ukoliko nije zainteresiran za tebe. Nije bez razloga nastala uzre&ccaron;ica: 'Ne tr&ccaron;i za tramvajima i de&ccaron;kima!'

Kad te od prijateljice boli glava
Prijateljstvo je nešto divno i dragocjeno, no, kao i sve, nesavršeno je. Tako ni tvoja najbolja prijateljica nije uvijek savršena. Ponekad je mo&zcaron;da &ccaron;ak takva da &zcaron;ališ što uop&cacute;e imaš posla s njom. Bez brige, sve je to normalno
Foto: Shutterstock
Prijateljica je divna osoba, osim kad zaka&zcaron;e ;-)
Evo naj&ccaron;eš&cacute;ih problema u prijateljstvu i - rješenja za njih!
PROBLEM: Ho&cacute;e istog de&ccaron;ka

Zapazila si super komada, no pikira ga i tvoja prijateljica. Ne &zcaron;eliš ispasti jadnica koja se povla&ccaron;i i sve prepušta drugima te se ne zna boriti za sebe. Smatraš da de&ccaron;ko ne bi trebao stati izme&dstrok;u dvije prijateljice, no ne &zcaron;eliš biti prva koja &cacute;e se povu&cacute;i?

Foto: Shutterstock
&Zcaron;elite istog de&ccaron;ka? Neka on odlu&ccaron;i!

Rješenje: On uop&cacute;e ne mora stati izme&dstrok;u vas, ve&cacute; pokraj vas. Najbolje je prepustiti de&ccaron;ku da izabere i poštovati njegovu odluku. Ako se tvojoj frendici de&ccaron;ko ludo svi&dstrok;a, a on izabere nju, nemoj dozvoliti da tvoja ljubomora uništi vaše prijateljstvo. Pomiri se s time! Nemoj o&ccaron;ekivati od prijateljice da ga zaboravi kako ne bi ugrozila vaše prijateljstvo. Iako je to samo jedan de&ccaron;ko, znaš po sebi koliko su vam de&ccaron;ki va&zcaron;ni u vašoj dobi, pa nemoj na prijateljicu raditi takav pritisak. &Ccaron;ak i ako ona dobrovoljno odlu&ccaron;i otkantati ga jer se i tebi svi&dstrok;a, reci joj da to nije potrebno. Budi iznad toga, &zcaron;ivot ide dalje, a oni neka budu skupa ako &zcaron;ele, tko zna, mo&zcaron;da ispadne da su srodne duše koje &cacute;e biti jako sretne zajedno.

Najvjerojatnije ipak ne&cacute;e biti dugo zajedno, a frendica &cacute;e ti biti zahvalna što si joj dala šansu da proba a ne da se pita 'što bi bilo da...' Odlu&ccaron;i li se de&ccaron;ko za tebe, porazgovaraj s prijateljicom i reci joj da se stavi u tvoju ko&zcaron;u. Ako je ona protiv, razmisli je li ti va&zcaron;nija ona ili taj de&ccaron;ko i ponašaj se u skladu s time. Pripazi da kasnije ne za&zcaron;ališ!

PROBLEM: Sramoti te

Kad ste same, super ste si, no kad ste u nekom društvu, ona se ponaša preforsirano – glupira se, previše pije, hiho&cacute;e sto na sat i melje gluposti. Toliko da ti je neugodno što ste prijateljice i pitaš se što ju je spopalo...

Rješenje: Nema druge nego da porazgovaraš s njom o tome i uka&zcaron;eš joj da se ponaša kao klaun. Mo&zcaron;da ona toga nije ni svjesna! Vjerojatno &zcaron;eli ostaviti dojam da je cool i biti drugima simpa, a u tome nesvjesno pretjeruje. Pripazi kako &cacute;eš joj to re&cacute;i a da se ne uvrijedi! Neka bude u ovakvom stilu: 'Znam da se voliš zabavljati i prili&ccaron;no si cool u društvu, no na&ccaron;in na koji to &ccaron;iniš je malo pretjeran... To ti govorim jer te volim kao frendicu i ne &zcaron;elim da te drugi ismijavaju.'

PROBLEM: Ponaša se kao beba

Imaš osje&cacute;aj da si uvijek bila tu za nju kad god je trebala rame za plakanje i nekoga da mu se izjada o svojim problemima, no kad si u pitanju ti i tvoji problemi, tvoja se prijateljica pretvara u bebu koja misli samo na sebe i svoje potrebe. Osje&cacute;aš se zakinuto i jadno radi toga.

Rješenje: Kao takva, i nije ti neka prijateljica i &zcaron;alosno da ona to sama ne vidi. No ako ste si ina&ccaron;e super, nemoj joj previše zamjeriti jer mo&zcaron;da jednostavno nije dovoljno razmišljala i u tom trenutku joj nije ni došlo do mozga kako je velik tvoj problem. Vjerojatno joj se nije takav u&ccaron;inio i nije shvatila da o&ccaron;ekuješ više podrške. Kad se ubudu&cacute;e dogodi da &zcaron;eliš utjehu, pri&ccaron;aj joj više o problemu i objasni kako se loše osje&cacute;aš i kako si bezutješna. Ako ni to ne pomogne i ona i dalje bude hladna prema tebi, a tebi trusi svoje probleme, razmisli kakva ti je to zapravo prijateljica i zavre&dstrok;uje li uop&cacute;e tvoj anga&zcaron;man.

PROBLEM: Ide krivim putem

Foto: Shutterstock
Ozbiljne probleme kod frendice nemoj ignorirati
Droga, alkohol, rezuckanje, bulimija, samo su neki od ve&cacute;ih problema s kojima se susre&cacute;u neke tvoje vršnjakinje, a nijedan od tih problema nije bezna&ccaron;ajan i teško da &cacute;e pro&cacute;i sam od sebe. Zahtijeva stru&ccaron;nu pomo&cacute; i uplitanje odraslih, iskusnijih osoba. Ako je tvoja prijateljica upala u neki od takvih problema, nikako se nemoj praviti da je sve u redu i da &cacute;e je pro&cacute;i, ili povjerovati da je to sve normalno u vašim godinama. Nikako nemoj dopustiti da u to uvu&ccaron;e i tebe. Ona, naravno, ne &zcaron;eli ni &ccaron;uti o prestanku…

Rješenje: Obrati se njezinim roditeljima ili povjerljivoj profesorici, jer te osobe &ccaron;esto ni ne znaju u &ccaron;emu je problem. Reci im o &ccaron;emu se radi i oni &cacute;e joj pokušati pomo&cacute;i. Ti sama to vjerojatno ne mo&zcaron;eš i mala je šansa da &cacute;e prijateljica koja je ve&cacute; upala u pakao droge ili pati od poreme&cacute;aja u prehrani ili od bilo kakvog drugog ozbiljnog problema poslušati tvoje prodike i vratiti se samo tako na pravi put. Ne boj se da &cacute;eš je izgubiti ako to nekome ka&zcaron;eš – izgubit &cacute;eš je ako šutiš i praviš se da je sve u redu!
PROBLEM: Ljubomora

Ponekad se ponaša &ccaron;udno, kao da joj nije drago zbog tvojih uspjeha u školi, sre&cacute;e u ljubavi ili toga što imaš super starce? Mo&zcaron;da je ljubomorna na tebe i teško se bori protiv ljubomore. Primijetiš li da se sama nisi u stanju veseliti njezinoj sre&cacute;i, zna&ccaron;i da si ljubomorna ti.

Rješenje: Ljubomora je negativan osje&cacute;aj, protiv kojeg se treba boriti svim silama. Ne&cacute;e vam donijeti baš ništa dobro. Reci sama sebi da ne&cacute;eš i ne &zcaron;eliš razmišljati na taj na&ccaron;in, kontroliraj svoje misli i pokušaj razmišljati što pozitivnije. Ako je tvoja prijateljica ljubomorna i to vam stvara probleme, najbolje je da otvoreno porazgovarate o tome. Uvjeri je da nema razloga biti ljubomorna tako što &cacute;eš prona&cacute;i super stvari u &zcaron;ivotu koje su se dogodile njoj, a tebi nisu.

;when will you come back