Copyright © 2004 - Blogger.ba. Sva prava pridržana.

looking up; <body>
MOJI LINKOVI


slikice

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

moj profil
Image and video hosting by TinyPic
name:dajana
age:15
school:"fatima gunic"
znak:skorpijaglitter-graphics.com
Britney Spears - Blackout - 10 - Piece Of Me

music player
I made this music player at MyFlashFetish.com. More colors.
Visitor Map
Create your own visitor map!pjesmice i ljubavni sms

ti si malo mace
sto po srcu grebe
volim taj oziljak
jer je on od tebe
uz taj oziljak
jedno ime pise
to je ime tvoje
volim ga najvise!!!!

koliko ima u danu minuta
toliko te zelim poljubiti
puta!!!!

voljeti je lijepo,
voljeti je lako,
ali voljeti
kao ja ne moze
svako!!!!!!!!!
Ljubavni SMS

Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.

Prestat ću da te volim, prestat ću da ti se divim, prestat ću da mislim na Tebe, onog dana kad ću prestati da živim!

ŽIVIM - jer su oni to htjeli VOLIM - jer sudbina to svima dijeli PATIM - jer volim drage oči Tvoje UMIREM - jer volim ono što nikad neće biti moje.

Zbog Tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogriješio, kazni me, al' jednom reci bar ove noći tužne, dal bi zaplakala Ti ako me ne bude...

Ako me voliš, ne pričaj nikom. Ako me želiš, ne daj me nikom. Ako me ljubiš, ljubi me nježno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce oprošteno Ti je……….

Život je kratak za samo jednu ljubav, ali obično jedna ljubav i čini život životom.
Sinoć sam dobio poruku sa neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši Andjeo. Ne brini, nisam te odao!!!
Pošto si se uselila u moje misli tražim gostoprimstvo u tvom zagrljaju. Jer je tamo najljepše.
Nasmiješi se kad me vidiš, ostanemo Prijatelji. Jer nitko nezna sto smo htijeli, jer nitko nezna sta smo bili...
Ostanemo Prijatelji...
Postoji tren kada suze samo teku i kad od boli plačem; tren kada gubim nadu da molim jer osjećam samo jedno - da te VOLIM!!!
Ako se ikada budemo rastali, gubimo oboje. Ja jer sam Te volio. Ti jer si bila ta koju sam volio. Ali ipak gubiš samo Ti, ja ću naći nekog drugog koga ću voljeti.
Nemoj nikada svoju tugu zalijevati suzama jer sve što se zalijeva raste još više.
Ne mogu više letjeti do Tebe i gledati kako sanjaš, uzela si mi sve pa i krila.
I umoran sam kao stari ratnik i poslije svih bitaka srce me boli, a jedini lijek je netko kao ti da me voli...
Kad me sretneš s njom, ne gledaj ju kao suparnicu, već ju gledaj kao biće koja nije imala sreće jer je uzela dečka koji ju nikad voljeti neće.
Tražio sam Boga da mi da cvijet, dao mi je vrt. Tražio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Tražio sam Boga da mi da sreću, dao mi je TEBE!
Ne gledaj me tako dok Te gledam da drugi koji nas gledaju gledajući nas kako se gledamo ne pomisle da se pogledima volimo!

GLASANJE
DA LI VAM SE BLOG SVIDA?
EXTRA JE
SUPER JE
NE SVIDA MI SE
ODLICAN
BEZVEZE JE
pollcode.com free pollssta vam se svida na blogu?
testovi
savjeti
stihovi
animacije
nista
  
pollcode.com free pollsMji Favoriti
blob
Jedinstvena Bosna i Hercegovina
Hey, hey, my, my R´n´R can never die
Koraci do sna!!
San o jednoj ženi
He is My Soulmate
GORNJA PUHARSKA
VRAŽIĆANI CIJELOG SVIJETA
RODNA GRUDA
VEDSKI KOSMOS -- VEDSKA KULTURA
ensarijka
Iskreno Vaša
*A Lonely Road*
Svemirske Pjesme
Gracias a la Vida
burek
Juventus FC - Balkan
The Dewd's
Nikad ne reci dvaput
hadzinica
Silent
Papatya
Aime Sati
Backpacker
MOJA BOGDA SNA
Budan u snovima vs. sanjar na javi
Tišina
PonekadPomalo
Bojis li se mraka
Obilježena.
U urbanoj sahari života
Nakane o Barbari
Strangers In The Night
Fildžan viška
Rahat No More
Hikaje- mudrosti
Bosnian nasheeds
Hej, curo detoksirana
Leteci Holandjanin
lost gipsy
ПРОПУХ
Šupljoglavi praznoglavac.
Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
O.Š.GLAVATIČEVO
Besmrtnost duše
U Zmajevom gnijezdu
Mjesečevi Prsti
mama
posveћeno жrtvama dlakavih жena
sanatorium
više...

BROJAC POSJETA
94040

Preradila: Pretzel22.10.2008.

Od sramežljivice do brbljavice

Fantastična su bila ona vremena dok smo bili klinci, pričali smo "100 na sat", i nismo se brinuli hoćemo li nešto bubnuti. Kada bi nešto bubnuli, svi bi se smijali, i očekivali još sličnih šala, fora ili spontanih "provala"!

Image and video hosting by TinyPic

Ah, bila su to vremena, jer kako postajemo stariji i odrastamo, sve više puta smo dovedeni u situaciju kada bi najbolje bilo da prešutimo ono što smo namjeravali reći, jer nam se to može uzeti za zlo, netko može biti povrijeđen ili uvrijeđen i smatrati neku izjavu napadom na sebe. Nažalost, baš iz tog razloga, zbog vlastitog ili tuđeg iskustva, zatvaramo se u sebe, postajemo sramežljivi, radije šutimo, a drugi nas smatraju totalno nedruštvenim osobama, ili čak i nepristojnim, jer se vrlo često čini kao da bismo nešto željeli reći, a ne želimo to podijeliti s drugima.

Image and video hosting by TinyPic

Naravno, postoji više razloga zašto smo postali takvi, moguće je da se jednostavno možemo otvoriti samo pred osobama koje znamo jedno dulje vremensko razdoblje: braća, roditelji, najbolji frendovi. Te baš zbog toga s upoznavanjima imamo najviše problema, npr. pri dolasku u srednju školu, na faks, ili kada se nalazimo u situaciji kada moramo upoznati prijatelje naših prijatelja.

Svi bismo voljeli ostaviti dobar prvi dojam, a zbog te užasne sramežljivosti, u potpunosti smo sputani i ona nas spriječava da upoznamo nove ljude, jer neki od njih možda bi mogli biti naši novi najbolji prijatelji, samo kada bismo im pružili šansu. Razlog zašto smo takvi, možda leži u nekom razočaranju iz djetinjstva ili puberteta. U pubertetu smo najosjetljiviji, svađa s najboljim prijateljem, prijateljicom, roditeljima, braćom, a i neugodnosti koje smo doživjeli pred razredom ili pred profesorima mogu od nas stvoriti vječnu sramežljivicu, koja se boji ikad više zucnuti pred većom skupinom ljudi.

To povlači za sobom i mnogo teže stvari, npr. trema koju osjećamo za vrijeme čitanja referata pred većom skupinom ljudi, zatim kasnije na razgovoru za posao, zalaganje za sebe na radnom mjestu i slične situacije koje zahtijevaju osobitu dozu samopouzdanja, dovode nas do totalne blokade, i mi ostajemo bespomoćni, jadni i bez boljeg posla, bez povišice i s trojkom iz referata (a opće je poznato da referati, barem u školi, podižu ocjenu).

Naravno, Teen385 i ovog puta za tebe ima izvrsno rješenje kako od tebe učiniti pravu brbljavicu!

1. NE MISLI O SEBI!

Sjediš s frendicama u nekom kafiću, ludo se zabavljate, pričaš im viceve, prepričavaš svoju omiljenu seriju, no u tom trenutku dolazi dečko tvoje frendice kojeg još nisi upoznala. Osjećaš se kao da ti je netko zaključao usta ključićem i zatim ga progutao?

Image and video hosting by TinyPic

Za početak nikako ne misli o tome kako izgledaš, je li ti svaka vlas na svom mjestu, vidi li se ispod pudera onaj prištić od jutros, primjećuje li da se nisi baš najbolje počešljala. STOP! Ne misli o sebi! Opusti se, dozvoljeno je nakon upoznavanja "skočiti" do WC-a, pogledaj se u ogledalo, duboko udahni, reci sama sebi da ti to možeš, vrati se za stol, uživaj u glazbi koja svira u pozadini, uživaj u kavici koju piješ, ako sjedite na nekoj terasi, uživaj u suncu i vidjet ćeš bit ćeš totalno opuštena, i prvi dojam koji ćeš ostaviti bit će fantastičan.

2. USREDOTOČI SE NA SUGOVORNIKA!

S kim god razgovarala, i gdje, usredotoči se na sugovornika, bilo da je riječ o izlasku, kavi, razgovoru s profesorom ili šefom. Totalno neuljudno je odvraćati pogled od osobe s kojom razgovaraš, okrenuti glavu i promatrati prolaznike. Osoba s kojom razgovaraš to neće pripisati tvojoj sramežljivosti, već će te smatrati nedostojnim sugovornikom. Gledaj sugovornika u oči, djeluj zainteresirano i ubrzo će ti se sugovornik u potpunosti otvoriti, što će tebe spasiti od sramežljivosti, a on/ona bit će oduševljen tobom i smatrati te dostojnim sugovornikom.

Image and video hosting by TinyPic

3. OSMIJEH NA LICE!

Pri tom ne mislimo na onaj "glupavi-tupavi" smiješak na licu, niti na lažni osmijeh kada se osjećaš grozno, već iskreni osmijeh, kojim ćeš npr. pri nastupu pred većim brojem ljudi, ostaviti dojam osobito simpatične osobe, a i sama ćeš se osjećati bolje, jer smijeh itekako liječi, a pogotovo sramežljivost koje se treba samo osloboditi.

Image and video hosting by TinyPic

4. PAZI NA GOVOR TIJELA!

Govor tijela je itekako bitan! Tvoje ruke ne smiju nikako biti ispred tebe prekrižene na prsima, već postavljenje iza leđa (npr. za vrijeme izlaganja referata), pored tebe na stolici za vrijeme ispijanja kavice, ili ispred tebe na stolu za vrijeme razgovora za posao. Rukama, koje prekrižene držiš na prsima, ostavljaš dojam osobe koja ne dopušta da joj se itko približi i ne dozvoljavaš da te itko sasvim upozna. Ispravi leđa, nikako se nemoj držati pogrbljeno i hrabro i samopouzdano kreni u borbu protiv sramežljivosti!

Image and video hosting by TinyPic

5. BEZ ODGOVORA DA/NE, MOLIM!

Da, znamo da to zvuči kao tipična osnovnoškolska opaska, no nije ni to bilo bez razloga. Naime, postoje prijemni ispiti, kvizovi i slični oblici pismenog ispitivanja kada su odgovori da ili ne, jedini mogući. No, u razgovoru s nekim tko o nama nešto želi saznati, traži nas savjet ili jednostavno traži naše mišljenje, odgovori da ili ne, jednostavno su nepoželjni. U takvim situacijama, odgovori moraju biti potpuni, jer kao što se ta dotična osoba potrudila postaviti pitanje sa svim njenim rečeničnim dijelovima, tako se i od nas očekuje da damo najbolji mogući odgovor, i ne ostavimo dojam da nam je naš sugovornik dosadan i da nam se na njegova pitanja ne da odgovoriti.

Image and video hosting by TinyPic

+ MALI SAVJET

Pri odlasku s kave, s razgovora za posao, s mjesta održavanja referata ili jednostavnog upoznavanja, nikako ne bi bilo na odmet reći kako si uživala u razgovoru; kako je pravo zadovoljstvo bilo održati referat pred publikom čije ti je mišljenje jako važno; kako se nadaš da ćeš baš ti biti odabrana za taj posao jer je tvoj interes velik i smatraš se pravom osobom za to!

Ljudima je jako važno na koji način se opraštamo od njih, jer isto kao što je prvi dojam ujedno i najvažniji dojam, tako je i sa "zadnjim", jer odlazak bez pozdrava "baca u vodu" fantastičan dojam koji si ostavila na početku. Stoga glavu gore i postani prava brbljavica, u čijem društvu uživaju apsolutno svi!

;when will you come back