Copyright © 2004 - Blogger.ba. Sva prava pridržana.

looking up; <body>
MOJI LINKOVI


slikice

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

moj profil
Image and video hosting by TinyPic
name:dajana
age:15
school:"fatima gunic"
znak:skorpijaglitter-graphics.com
Britney Spears - Blackout - 10 - Piece Of Me

music player
I made this music player at MyFlashFetish.com. More colors.
Visitor Map
Create your own visitor map!pjesmice i ljubavni sms

ti si malo mace
sto po srcu grebe
volim taj oziljak
jer je on od tebe
uz taj oziljak
jedno ime pise
to je ime tvoje
volim ga najvise!!!!

koliko ima u danu minuta
toliko te zelim poljubiti
puta!!!!

voljeti je lijepo,
voljeti je lako,
ali voljeti
kao ja ne moze
svako!!!!!!!!!
Ljubavni SMS

Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.

Prestat ću da te volim, prestat ću da ti se divim, prestat ću da mislim na Tebe, onog dana kad ću prestati da živim!

ŽIVIM - jer su oni to htjeli VOLIM - jer sudbina to svima dijeli PATIM - jer volim drage oči Tvoje UMIREM - jer volim ono što nikad neće biti moje.

Zbog Tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogriješio, kazni me, al' jednom reci bar ove noći tužne, dal bi zaplakala Ti ako me ne bude...

Ako me voliš, ne pričaj nikom. Ako me želiš, ne daj me nikom. Ako me ljubiš, ljubi me nježno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce oprošteno Ti je……….

Život je kratak za samo jednu ljubav, ali obično jedna ljubav i čini život životom.
Sinoć sam dobio poruku sa neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši Andjeo. Ne brini, nisam te odao!!!
Pošto si se uselila u moje misli tražim gostoprimstvo u tvom zagrljaju. Jer je tamo najljepše.
Nasmiješi se kad me vidiš, ostanemo Prijatelji. Jer nitko nezna sto smo htijeli, jer nitko nezna sta smo bili...
Ostanemo Prijatelji...
Postoji tren kada suze samo teku i kad od boli plačem; tren kada gubim nadu da molim jer osjećam samo jedno - da te VOLIM!!!
Ako se ikada budemo rastali, gubimo oboje. Ja jer sam Te volio. Ti jer si bila ta koju sam volio. Ali ipak gubiš samo Ti, ja ću naći nekog drugog koga ću voljeti.
Nemoj nikada svoju tugu zalijevati suzama jer sve što se zalijeva raste još više.
Ne mogu više letjeti do Tebe i gledati kako sanjaš, uzela si mi sve pa i krila.
I umoran sam kao stari ratnik i poslije svih bitaka srce me boli, a jedini lijek je netko kao ti da me voli...
Kad me sretneš s njom, ne gledaj ju kao suparnicu, već ju gledaj kao biće koja nije imala sreće jer je uzela dečka koji ju nikad voljeti neće.
Tražio sam Boga da mi da cvijet, dao mi je vrt. Tražio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Tražio sam Boga da mi da sreću, dao mi je TEBE!
Ne gledaj me tako dok Te gledam da drugi koji nas gledaju gledajući nas kako se gledamo ne pomisle da se pogledima volimo!

GLASANJE
DA LI VAM SE BLOG SVIDA?
EXTRA JE
SUPER JE
NE SVIDA MI SE
ODLICAN
BEZVEZE JE
pollcode.com free pollssta vam se svida na blogu?
testovi
savjeti
stihovi
animacije
nista
  
pollcode.com free pollsMji Favoriti
blob
Jedinstvena Bosna i Hercegovina
Hey, hey, my, my R´n´R can never die
Koraci do sna!!
San o jednoj ženi
He is My Soulmate
GORNJA PUHARSKA
VRAŽIĆANI CIJELOG SVIJETA
RODNA GRUDA
VEDSKI KOSMOS -- VEDSKA KULTURA
ensarijka
Iskreno Vaša
*A Lonely Road*
Svemirske Pjesme
Gracias a la Vida
burek
Juventus FC - Balkan
The Dewd's
Nikad ne reci dvaput
hadzinica
Silent
Papatya
Aime Sati
Backpacker
MOJA BOGDA SNA
Budan u snovima vs. sanjar na javi
Tišina
PonekadPomalo
Bojis li se mraka
Obilježena.
U urbanoj sahari života
Nakane o Barbari
Strangers In The Night
Fildžan viška
Rahat No More
Hikaje- mudrosti
Bosnian nasheeds
Hej, curo detoksirana
Leteci Holandjanin
lost gipsy
ПРОПУХ
Šupljoglavi praznoglavac.
Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
O.Š.GLAVATIČEVO
Besmrtnost duše
U Zmajevom gnijezdu
Mjesečevi Prsti
mama
posveћeno жrtvama dlakavih жena
sanatorium
više...

BROJAC POSJETA
94040

Preradila: Pretzel22.10.2008.

Osamostali se!

Upravo si u pubertetu i hormoni ti divljaju, neprestano se svađaš sa starcima i sve ti ide na živce, ali iz te situacije ne možeš pobjeći. Prisiljena si i dalje živjeti pod istim krovom sa starcima? Okreni situaciju u svoju korist! Osamostali se i postani odgovorna mlada osoba!


Počni od malih stvari

Često se svađaš sa starcima, koji te tretiraju kao 7-godišnjakinju? Čini ti se da si pametnija i zrelija od svojih vršnjaka, i smeta te što se prema tebi još uvijek ne odnose kao prema odrasloj osobi? To možeš promijeniti. Pokušaj malim stvarima dokazati svoju zrelost, ne ponašaj se kao razmažena klinka pa će te možda ozbiljnije i shvaćati. Nesporazume pokušaj riješiti razgovorom i uvijek im pokušaj dati razumne argumente. Dođi doma u dogovoreno vrijeme, pa ćeš slijedeći put vjerojatno moći ostati duže vani, jer ćeš tako steći povjerenje roditelja i shvatit će da si odgovorna osoba kojoj se može vjerovati.

Stekni samopouzdanje

Nemoj misliti da ne možeš neke stvari. U životu uvijek bolje prolaze oni s pozitivnim stavom. Budi sigurna u sebe i ono što radiš i znaj da ti to možeš! Pobijedi sramežljivost, i čak ako i ne uspiješ baš svaki put ostvariti svoj cilj, nemoj odustajati. Zapamti da je svatko dobar u nečemu, a upornost se uvijek isplati.

Neka te okružuju pravi ljudi

Teško je biti samostalan i neovisan ako su tvoji frendovi sasvim drukčiji. Jesu li ti starci već rekli kako im se ne sviđa tvoje društvo? OK, ne znači da si ti loša ako su oni loši, ali to ipak utječe na tebe. Npr., ako ti želiš zaraditi dobre ocjene u školi, a tvoju frendicu za to i nije briga, možda odeš s njom na kavu i opet dobiješ jedinicu iz povijesti. To ti baš i neće pomoći pri ostvarenju tvojih ciljeva i na putu ka samostalnosti. Pokaži im što želiš, a najvažnije je da se držiš onoga što si sama sebi zadala.


Preuzmi odgovornost, počni zarađivati

Imati posao u teen godinama može ti se činiti kao prava gnjavaža, jer, tko ima vremena još i za to? Ipak, to je jedna od važnih stvari koja će omogućiti tvoju samostalnost. Sjeti se koliki mladi rade ljetne poslove i tako zarađuju za ljetovanje. Osim summer joba, možeš se prijaviti i za neki honorarni poslić tijekom ostatka godine. Naravno da ne smiješ zapustiti školu, jer bez toga opet nemaš ništa. Misliš li da nemaš vremena, vjerojatno se samo trebaš bolje organizirati. Pružaju ti se brojne mogućnosti: prijavi se za rad u školskoj kantini ili knjižnici, pregledaj oglase, potraži dodatne informacije na Internetu...Sigurni smo da ćeš naći nešto što ti se sviđa! I vjeruj, super je osjećaj kad dobiješ vlastiti novac za nešto što si sama napravila. Ne očekuj neke velike cifre već na početku, ali svaka nadopuna tvom džeparcu dobro je došla, zar ne? Napokon nećeš više morati žicati starce za svaku sitnicu, a time će se smanjiti i te svakodnevne svađe.

Iskoristi svoje talente

Svatko je dobar u nečemu, a možda si baš ti razredna matematičarka, ili ti pak super ide engleski? Ne predlažemo da frendovima naplaćuješ instrukcije, ali možeš davati instrukcije nekom iz osnovne škole, ako si ti npr. već u srednjoj. To ne oduzima puno vremena, a dobro će ti doći.

Kreativna si osoba? Baviš se glazbom, pišeš pjesme, imaš super glas? Možda voliš plesati, ili pak pisati, crtati...? Sve to ti mogu biti hobiji i stvari koje voliš raditi u slobodno vrijeme, ali zapamti da su to talenti koje nemaju svi. Možda su to stvari s kojima se želiš baviti u životu? Ako je tako, trebaš početi što prije! Svoje pjesme, tekstove, priče ili crteže nemoj držati u ladici, već ih pokaži drugima, pošalji ih u neki časopis ili se prijavi na natječaj. Imaj samopouzdanja i vidjet ćeš da ti to može puno pomoći u životu. Na kraju možeš dobiti i nekakve novce, i super osjećaj neće izostati kad shvatiš da možeš zarađivati onim što zapravo i voliš raditi. Sretno!

;when will you come back