Copyright © 2004 - Blogger.ba. Sva prava pridržana.

looking up; <body>
MOJI LINKOVI


slikice

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

glitter-graphics.com

moj profil
Image and video hosting by TinyPic
name:dajana
age:15
school:"fatima gunic"
znak:skorpijaglitter-graphics.com
Britney Spears - Blackout - 10 - Piece Of Me

music player
I made this music player at MyFlashFetish.com. More colors.
Visitor Map
Create your own visitor map!pjesmice i ljubavni sms

ti si malo mace
sto po srcu grebe
volim taj oziljak
jer je on od tebe
uz taj oziljak
jedno ime pise
to je ime tvoje
volim ga najvise!!!!

koliko ima u danu minuta
toliko te zelim poljubiti
puta!!!!

voljeti je lijepo,
voljeti je lako,
ali voljeti
kao ja ne moze
svako!!!!!!!!!
Ljubavni SMS

Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle. Ulice tamne kao i moje srce kad nisi ti kraj mene.

Prestat ću da te volim, prestat ću da ti se divim, prestat ću da mislim na Tebe, onog dana kad ću prestati da živim!

ŽIVIM - jer su oni to htjeli VOLIM - jer sudbina to svima dijeli PATIM - jer volim drage oči Tvoje UMIREM - jer volim ono što nikad neće biti moje.

Zbog Tebe bih sve ostavio druge, ako sam pogriješio, kazni me, al' jednom reci bar ove noći tužne, dal bi zaplakala Ti ako me ne bude...

Ako me voliš, ne pričaj nikom. Ako me želiš, ne daj me nikom. Ako me ljubiš, ljubi me nježno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce oprošteno Ti je……….

Život je kratak za samo jednu ljubav, ali obično jedna ljubav i čini život životom.
Sinoć sam dobio poruku sa neba. Bogovi su se žalili da im je pobjegao najljepši Andjeo. Ne brini, nisam te odao!!!
Pošto si se uselila u moje misli tražim gostoprimstvo u tvom zagrljaju. Jer je tamo najljepše.
Nasmiješi se kad me vidiš, ostanemo Prijatelji. Jer nitko nezna sto smo htijeli, jer nitko nezna sta smo bili...
Ostanemo Prijatelji...
Postoji tren kada suze samo teku i kad od boli plačem; tren kada gubim nadu da molim jer osjećam samo jedno - da te VOLIM!!!
Ako se ikada budemo rastali, gubimo oboje. Ja jer sam Te volio. Ti jer si bila ta koju sam volio. Ali ipak gubiš samo Ti, ja ću naći nekog drugog koga ću voljeti.
Nemoj nikada svoju tugu zalijevati suzama jer sve što se zalijeva raste još više.
Ne mogu više letjeti do Tebe i gledati kako sanjaš, uzela si mi sve pa i krila.
I umoran sam kao stari ratnik i poslije svih bitaka srce me boli, a jedini lijek je netko kao ti da me voli...
Kad me sretneš s njom, ne gledaj ju kao suparnicu, već ju gledaj kao biće koja nije imala sreće jer je uzela dečka koji ju nikad voljeti neće.
Tražio sam Boga da mi da cvijet, dao mi je vrt. Tražio sam Boga da mi da stih, dao mi je pjesmu. Tražio sam Boga da mi da sreću, dao mi je TEBE!
Ne gledaj me tako dok Te gledam da drugi koji nas gledaju gledajući nas kako se gledamo ne pomisle da se pogledima volimo!

GLASANJE
DA LI VAM SE BLOG SVIDA?
EXTRA JE
SUPER JE
NE SVIDA MI SE
ODLICAN
BEZVEZE JE
pollcode.com free pollssta vam se svida na blogu?
testovi
savjeti
stihovi
animacije
nista
  
pollcode.com free pollsMji Favoriti
Jedinstvena Bosna i Hercegovina
Hey, hey, my, my R´n´R can never die
Koraci do sna!!
San o jednoj ženi
He is My Soulmate
GORNJA PUHARSKA
VRAŽIĆANI CIJELOG SVIJETA
RODNA GRUDA
VEDSKI KOSMOS -- VEDSKA KULTURA
ensarijka
Iskreno Vaša
*A Lonely Road*
Svemirske Pjesme
Gracias a la Vida
burek
Juventus FC - Balkan
The Dewd's
Nikad ne reci dvaput
hadzinica
Silent
Papatya
Aime Sati
Backpacker
MOJA BOGDA SNA
Budan u snovima vs. sanjar na javi
Tišina
PonekadPomalo
Bojis li se mraka
Obilježena.
U urbanoj sahari života
Nakane o Barbari
Strangers In The Night
Fildžan viška
Rahat No More
Hikaje- mudrosti
Bosnian nasheeds
Hej, curo detoksirana
Leteci Holandjanin
lost gipsy
ПРОПУХ
Šupljoglavi praznoglavac.
Đastin Timberlejkova sobica u potkrovlju
O.Š.GLAVATIČEVO
blob
Besmrtnost duše
U Zmajevom gnijezdu
Mjesečevi Prsti
mama
posveћeno жrtvama dlakavih жena
sanatorium
više...

BROJAC POSJETA
94039

Preradila: Pretzel10.05.2009.

Pomoć - Moji roditelji se razvode!

Preko tjedna kod mame, vikendom kod tate, preko praznika kod bake, nažalost svakodnevica je mnoge maloljetne djece diljem Hrvatske, a i svijeta. Ne znaš voliš li jednog više, ili manje, tko ti je draži i zašto se osjećaš ovako tužno i odbačeno? Ipak nije sve tako crno kao što se na prvi pogled čini!


U predblagdansko razdoblje vjerojatno je najteže zamisliti božićnu idilu bez oba roditelja, otvaranje poklona odvojeno, vozikanje od jednog do drugog stana, umjesto da budete svi zajedno i uživate u božićnim blagdanima.

Danas kao da je postao trend živjeti drugačije od onog što smatramo "normalnim": obitelj u punom smislu te riječi, što podrazumijeva mamu, tatu i djecu! Nasuprot tome imamo samohrane roditelji, polubraću i polusestre. Teško je priviknuti se na činjenicu da tvoji roditelji više ne žive zajedno, da se vole na drugačiji način nego dosad, i da će na kraju vjerojatno imati nove partnere. Nažalost, ne možeš utjecati na to koliko god se trudio, jer tvoji su roditelji dvoje odraslih ljudi koji itekako dobro znaju kakve posljedice će snositi nakon takve odluke i da je tebi u svemu tome najteže. No, isto tako znaju, da tvoj život ne bi bio nimalo bolji kada bi neprestano morao slušati njihove svađe i prepirke, ružne i teške riječi i tko zna što još.

● Budući da ćeš živjeti, ili živiš samo kod jednog od roditelja, to ne znači da ćeš s onim drugim morati nužno manje kontaktirati, ti ga uvijek možeš nazvati, poželjeti da se sastanete i porazgovarate, ukoliko smatraš da je to pravilno. Ali ne zaboravi da se uvijek moraš savjetovati s roditeljem s kojim stanuješ!


● Moraš na vrijeme shvatiti kako ćeš morati malo smanjiti broj svojih želja u materijalnom smislu, budući da stanuješ samo s jednim roditeljem i visina prihoda je smanjena. Neka te to ne žalosti, i čim uzmogneš, pomozi mami ili tati tako što ćeš naći honoraran posao (raznositi novine, pomoći staroj susjedi), i sam zaraditi džeparac.

● Zapamti da te tvoji roditelji vole najviše na svijetu i da je ova situacija najbolje rješenje koje su mogli smisliti. Stoga ne budi sklon voljeti jednog više ili manje, jer oni čine sve da bi ti bio sretan.


● Pitanje: Zašto mi to čine? Ne postavljaj si ga više! Oni bi najradije da je njihova ljubav bila vječna, no niz čimbenika dovela ih je do ove situacije i nažalost najviše ispaštaš ti. No, ne zaboravi, oni to ne čine tebi, tebi žele najbolje!

● Nikad ne krivi sebe! Odrasli često griješe, rade pogreške koje mnoge čine nesretnima, često i ne shvaćajući koliku bol nekome nanose. Zato nikako ne krivi sebe, odrasli bi se mnogo puta trebali posramiti svojih nepromišljenih postupaka.


● Ne zapostavljaj školu, hobije, prijatelje, dečka ili curu zbog situacije svojih roditelja. Dokaži na taj način roditeljima kako se postaje mlada, odgovorna i zrela osoba, izvršavajući sve svoje obaveze na vrijeme. Odrasli često uče od vlastite djece, jer njihov optimizam, entuzijazam i volja za životom pokretač je svega.

● Tata ima novu djevojku, a mama novog dečka? Znamo, nikad nisi ni pomislio da bi mama mogla imati bilo kog osim tate, ni tata bilo koga osim mame, ali njihov život kreće dalje, i oni kao i u svim ljubavnim filmovima kreću u potragu za ljubavi svog života. Možda će proći nekoliko osoba kroz tvoju kuću, ali ne radi scene, i čitavo vrijeme imaj na umu kako i jedan i drugi roditelj imaju pravo na novu ljubav u svom životu, ali da si im ti i dalje na prvom mjestu, jer ti si plod njihove ljubavi.

● Ako imaš braću ili sestre, razgovaraj s njima o tome kako se osjećaš i razmijenit ćete iskustva. Nemoj se sramiti onog što osjećaš, a sa sigurnošću ćeš se osjećati bolje kada s nekim podijeliš svoje osjećaje, strahove, želje i nade. Ukoliko nemaš braće ili sestara uvijek možeš pronaći pomoć psihologa u školi ili na fakultetu, koji će objeručke prihvatiti tvoj problem i olakšati ti i riješiti tvoj problem.


● Vjerojatno najvažnije od svega je činjenica da ti i dalje imaš oba roditelja, makar žive odvojeno, i da ih možeš vidjeti odvojeno ili zajedno kad god ti to poželiš. Mnogo je djece koja nikada nisu vidjela ni jednog od svojih roditelja, žive zamišljajući ta dva bića koja bi sad mogla biti kraj njih, ali ih nema, stoga glavu gore i sjeti se kako te tvoji roditelji vole više od svega i najvažnija si im osoba na svijetu.

;when will you come back