beats by dre cheap

TESTOVI - Da li si stvarno deo ekipe?


glitter-graphics.comImage and video hosting by TinyPic 

Da li si prava drugarica? Da li drugi uvek mogu da računaju na tebe ili ih ti samo iskorišćavaš? U ovom testu ćeš saznati, šta ti stvarno znači prijateljstvo. Zaokruži sve rečenice koje se odnose na tebe!


DRUŠTVO - HAOS, ZABAVA I AKCIJA
1. Kada u mom društvu dođe do svađe, ja pokušavam da smirim situaciju.
2. Drugarice uvek pitaju za moje mišljenje i moje ideje. 1. Kada imam neki problem, mogu da računam na pomoć prijatelja. 0. Nikad ne bi rekla neku ružnu reč o svom društvu. 2. Pored mene su uvek prijatelji, zbog čijeg izgleda ne treba da se stidim. 2. Prijatelima sam uvek prijateljima na raspolaganju - svejedno šta da se desi!


PRIJATELJSTVO - LJUBAV, PATNJA I LJUBOMORA
0. Kada je moja drugarica zaljubljena, ja ću se povući u stranu.
1. Pokušavam da ne zapostavim svoje prijatelje, kad sam zaljubljena.
0.Veoma mi je važno, da moje društvo prihvati mog momka. 2. Mislim da sam svojoj najboljoj drugarici važnija od momka. 2. Kada sam zaljubljena, ne provodim mnogo vremena sa društvom. 1. Mogu da razumem, da moja drugarica želi da bude sama sa momkom.


PORODICA - PRIJATELJI, ZABAVA I SVAĐA
1. Moji prijatelji poznaju moje društvo i poštuju ih.
0. Ako se mojim roditeljima ne sviđa moje društvo, neću više izlaziti sa njima.
2. Moje roditelje ne interesuje s kim se ja družim.
0. Moje društvo je stalno kod mene, pa se zato stalno svađam s roditeljima.
2. Većina mojih prijatelja ima super roditelje.


LOVA - ŽURKE, IMIDŽ I DŽEPARAC
2. Uvek se pravim da nemam para, pa mi društvo plaća kad negde izađemo. 2
2. Radije ću kupiti lepu garderobu, umesto da je potrošim na zabavu. 0. Kad je nekome iz mog društva potreban novac, pozajmiću mu. 1. U mom društvu plaća uvek onaj ko ima najviše para. 0. Kada sam švorc, nikad neću pozajmljivati od drugih, već ću ostati kod kuće. 1. Kada pozajmim novac, potrudiću se da ga što pre vratim.


BODOVANJE - DO 5 BODOVA
Tebi je prijateljstvo jako važno i zbog toga ćeš sve uraditi za svoju najbolju drugaricu. Omiljena si i u svom društvu, jer svi imaju poverenja u tebe.
SAVET
Budi obazriva i ne dozvoli drugima da iskorišćavaju tvoju velikodušnost i dobrotu.

5 DO 9 BODOVA
Onaj ko je tvoj prijatelj, pravi je srećnik: ti si iskrena i puna razumevanja i uvek ćeš saslušati drugoga. Naravno, to isto očekuješ od drugih i želiš da budu uz tebe onda kad su ti potrebni.
SAVET
Pronašla si pravi put. Budi i dalje tako iskrena u prijateljstvu.

10 DO 14 BODOVA
S tobom se može dobro zabaviti i tvoje društvo će se vrlo teško odvojiti od tebe. A, to što si ponekad nepoverljiva i neiskrena, društvo će ti oprostiti zbog tvoje vesele prirode.
SAVET
Ne treba da budeš previše površna prema svojim prijateljima, a budi fer i kada je u pitanju novac. Inače, može doći do nesporazuma...

15 BODOVA I VIŠE
Za tebe je prijateljstvo neka vrsta posla: pošto znaš šta možeš da ponudiš svojim prijateljima, očekuješ da ti to bude uzvraćeno istom merom. Želiš da ti se drugi dive, da budu uz tebe i da te ponekad pohvale. Onaj ko ne želi u tome da učestvuje, neće biti tvoj prijatelj.
SAVET
Ne budi tako arogantna i egoistična! Inače ćeš jednog dana ostati potpuno sama!


glitter-graphics.com

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
21/01/2008 01:25