beats by dre cheap

valentinovo


glitter-graphics.com

Valentinovo ! 14. februara je Valentinovo - dan zaljubljenih. Tko voli i voljen je zasigurno ima razloga biti sretan i zadovoljan. U ovom trenutku na Svijetu živi 6.546.774.844 ljudi. A koliko je od njih zaljubljeno? Nekoga voljeti ili imati nekog sebi dragog, nešto je posebno. Zar nije lijep osjećaj biti zaljubljen? I svaki dan dešava se da baš netko od 6 milijardi ljudi, netko koga vi volite, Vama uzvrati ljubav. Znači, ljubav je zaista nešto posebno.
Postoji nekoliko legendi oko sv. Valentina, ali zanimljivo je znati da su tvorci ove legende nepopravljivo romantični Talijani. U 3. st živio je u Rimu svećenik Valentin. To je bilo vrijeme vladavine Klaudija I. koji je naredio zabranu vjenčanja vojnicima. Svi svećenici odlučili su poštivati carevu odluku, osim svećenika Valentina. U tajnosti je vršio obrede vjenčanja i poklanjao im cvijeće iz vlastitog vrta. Prema legendi, brakovi koje je zaključio sv. Valentin bili su pod posebno sretnom zvijezdom. Nažalost, on sam imao je manje sreće jer upravo 14. veljače bačen je u tamnicu i odrubljena mu je glava. Nedugo nakon smrti narod ga je proglasio svecem, a svećenstvo je proglasilo 14. februara praznikom.

Pokažite svojim najdražima i recite ima što češće koliko ih volite i koliko Vam je stalo do njih jer upravo ljubav čini ovaj svijet lijepim. Život nije uvijek med i mlijeko.

Vjerujte nam važno je da partneru pokažete da ga volite, a ne da imate novaca. Za ljubav se nekad može uraditi i nemoguće stvari.

Proslavite Valentinovo uz voljene, sjetite se svih osoba koje su Vam drage i dajte im do znanja da Vam je stalo. Činite to svaki dan jer pažnja i ljubav potrebni su nam kroz cijelu godinu, a upravo na taj način svaki dan postat će praznik.


glitter-graphics.com

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
24/01/2008 01:39