beats by dre cheap

Pozvati ga van ili ne?


glitter-graphics.comTreba li žena dati do znanja muškarcu da je zainteresirana za njega?

Evo što su nam oni rekli:
„Toliko sam sramežljiv pa kada djevojka ne bi na neki nacin pokazala kako je privlacim, vjerojatno nikad ne bi skupio dovoljno hrabrosti da joj pridem.“
„Volim veze koje se temelje na odnosu pola/pola. Ako je zainteresirana, trebala bi mi dati do znanja, kao što cu i ja njoj dati do znanja da sam ja.“
„Ako mi ne da do znanja da želi nešto od mene, na mene može i zaboraviti istog trena, jer nema teoretske šanse da bi lovio neku curu.“

Zbog cega bi neki muškarac poželio biti s vama ako se ponašate kao da vas ne zanima?

Zar se i vi ne osjecate privlacno kada vam neki muškarac pokaže simpatije i naklonost?! Vjerojatno imate više samopouzdanja, da mu uzvratite toplim smiješkom, komplimentom. Zar ne volite kada vam netko kaže kako mu se svidate? Zar vam to ne omekša srce i da vam poticaj da ucinite slijedeci korak?

Muškarcima treba jednako potpore i ohrabrenja koliko i ženama. I oni se boje odbijanja jednako kao i žene, vjerojatno malo i više, jer oni vole sve što rade, raditi na pravi nacin. Izbjegavaju sve situacije kroz koje bi mogli ispasti gubitnici.
A pozvati ga van? Zašto ne?

- Ako je pravi za vas, bit ce uzbuden, polaskan i vjerojatno vam priznati kako je i on vas namjeravao pozvati van.

- Ako nije za vas, dat ce vam do znanja da nije zainteresiran, a vi necete izgubiti mjesece promatrajuci ga iz prikrajka.
Kada ga ne trebate zvati?

- Ako vas je vec jednom odbio.

- Ako vi njega pozovete van i izadete, a nakon toga vas ne nazove, nemojte vi njega zvati ponovo. Ocito je da nije zainteresiran.

Postoji velika razlika izmedu pokazati nekome da vas zanima u romanticno-ljubavnom smislu i biti naporan i neugodan.

Ponekad je bolje biti izravan, nego na neizravan nacin naporan. Ako nekoga slijedite u stopu, stalno gledate u njegovom smjeru, smiješite se, pokušavate se uklopiti u njegovo društvo bit cete puno neugodniji nego da ga jednostavno pozovete van.

Neka istraživanja kažu da vec dvije sekunde nakon upoznavanja muškarci mogu odrediti je li im neka žena privlacna ili nije u seksualnom smislu, a nakon 15 sekundi razgovora znaju i žele li s njom izaci. To ne znaci da ga vec nakon upoznavanja trebate pozvati van, nego kada osjetite da je pravi trenutak mnogo jednostavnije „pitati nego skitati“.


glitter-graphics.com

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
02/02/2008 22:41