beats by dre cheap

Zašto muškarci naglo gube interes?


glitter-graphics.comJeste li se ikada upitali zašto muškarci gube interes? U jednom trenutku sve može izgledati savršeno, a vec u iducem on je otišao.

Vjerojatno ste i vi nekada imali savršenu vecer s nekim muškarcem, podijelili s njim svoje osjecaje, osjetili zainteresiranost i simpatije, možda bili i intimniji, a nakon toga više nikad vam se nije javio. Ili je neko vrijeme bio romantican, govorio vam sve što ste htjeli cuti, vaša srodna duša, da bi odjednom ohladio ili prekinuo vezu.

Mnogi muškarci nadrastu strah od obveza kako odrastaju, ali neki ne. Naucite li prepoznati stabilne i samopouzdane muškarce, koji vam ne trebaju jednu vecer pricati bajke da bi vec drugi dan nestali, izbjeci cete ovakve situacije.

Muškarci su (bar vecina) hrabri kada se radi o ubijanju kukaca ili gledanju horora, medutim kada je intimnost u pitanju prave su kukavice. Ako još nije spreman za vezanje ostavit ce vas s gorkim okusom, da cete se još neko vrijeme pitati što nije u redu s muškim rodom. Neki muškarci stalno ulaze u nove veze jer jednostavno ne žele izgubiti osjecaj da se uvijek mogu spetljati s novom ženom i da su slobodni i dostupni. Za mnoge muškarce osvajanje je samo natjecanje, žele znati da vas mogu imati i jednom kada vas dobiju prestajete im biti zanimljivi. Više se ne trebaju truditi dokazati nešto i prelaze na novu ženu pomocu koje ce sebi dokazati kako su zanimljivi, atraktivni, pametni i savršeni. Postoji jedna teorija prema kojoj je najveci mit recenica da se muškarci boje obveza, oni se zapravo prema njoj boje da ce izgubiti mogucnost osvajanja novih žena i uzbudenja koje im ta aktivnost donosi.

Kako dakle možete minimalizirati šanse da cete ga izgubiti prije nego što ga dobijete? Usporite! Neka vas stalno lovi. Nitko nikad u vezi ne bi trebao dati sve. Nikad. Požudu i želju trebate stalno održavati, nemojte se predavati, ni kada vam je on neodoljiv. Uvijek cvrsto stojite na zemlji i pokušajte održati odredenu distancu. Ukoliko je potrebno zamolite i prijateljice da vas sprijece u tome da se vrtite oko njega. Bolje da on razmišlja o tome hocete li vi ostati nego kako pobjeci.

Kada se dogodi kemija i muškarci osjete neke stvari brže nego što su ocekivali, preplaše se i bijeg je instinktivna reakcija. Rijetko ce ostati i suociti se sa svojim strahom. Ukoliko usporite, vece je komunikacija i više razgovora, što znaci da su i vece šanse da cete problem moci zajednicki riješiti. Rješenje za ovakve situacije je iskljucivo razgovor. Na pocetku ce vam se ciniti kao da nema problema, medutim kada pobjegne vec je kasno. Ako vam se takve situacije cešce ponavljaju, ako stalni tražite osobe koje su emotivno nedostupne, postoji mogucnost da ste i vi emotivno nedostupni i da iz tog razloga nesvjesno uvijek birate iste muškarce.

Ukoliko naletite na muškarca koji vam vec na pocetku obecava brda i doline nemojte dopustiti da vas njegov entuzijazam ponese. Pokušajte vi usporiti. Na taj nacin cete sebe poštedjeti pitanja „Kako me mogao ostaviti kada je bio toliko zagrijan?!“.

Svaku ekstremnu reakciju na pocetku trebalo bi preispitati. Morali biste se moci odmaknuti korak unatrag i pogledati cijelu stvar. Bez obzira koliko se cinilo da je situacija kao iz snova (jer netko tko vas privlaci uzvraca vam na takav nacin), mudra osoba trebala bi razmisliti o skrivenim razlozima. Ovdje se radi o oprezu i šticenju sebe od sigurne kasnije patnje. 

glitter-graphics.com

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
02/02/2008 22:43