beats by dre cheap

Sve tajne super poljupca!


glitter-graphics.comObičan, jedva osjetljiv poljubac u obraz, ili vlažan, strastven - jezikom? Kakav poljubac očekuješ od dečka iz svojih snova?
Ljubljenje se ubraja u jedno od sedam svjetskih čuda, barem tako misli većina djevojaka tvojih godina. Za dugih zimskih večeri, kad zanimljiva programa na televiziji nema, najbolji način da skratiš vrijeme svakako je kupanje u moru poljubaca kojima ćeš obasuti izabranika svog srca.

Ali kao većina dobrih stvari u životu, ni ljubljenje nije baš jednostavno. Ako si te (ne)sreće da imaš stalnog dečka, javlja se opasnost: obični poljupci mogu prijeći u dosadnu rutinu i izgubiti svu svoju čar. Dakle, danas možda umireš za dodirom njegovih usana, a za dva tjedna dobivat ćeš živčane napadaje svaki put kad on napravi nešto sa svojim jezikom u tvojim ustima! No ako nemaš stalnu žrtvu koju ćeš cmakati kad te uhvati napad ljubavi, pomoći ćemo ti da dobiješ tog dečka i poljupce kakve zaslužuješ!

 

Prvo što moraš napraviti jest izići iz kuće. Logično, zar ne? Trgni se malo! Sad kad si napokon na pravom teritoriju, morat ćeš i popričati s nekim od ljepotana koji se nađu u tvojoj blizini. Prije nego što ti se sledi krv u žilama i od same pomisli na razgovor s dečkom, sjeti se da su i oni jednako tako izgubljeni i većinom podjednako sramežljvi. Trik je u tome da ga uhvatiš nasamo, a ne dok je okružen svojom bandom pred kojom se mora dokazivati. Kad si pomno odabrala svoju mušku žrtvu, vrijeme je da upotrijebiš svoj dar govora: pohvali njegove tenisice, pitaj što misli o Eminemu (pošto doznaš da je njegov strastveni obožavatelj)... Kad napokon osvojiš dečka koji ti je zapeo za oko, priušti sebi i njemu tečaj ljubljenja zbog kojeg nikada više neće poželjeti poljubiti niti jednu drugu:

 

*STVORI PRAVU ATMOSFERU! Stvori ljubavni hram služeći se glazbom, ponekom svijećom i dovoljnom količinom balzama za usne.

*ISPROBAJ RAZLIČITE TEHNIKE! Budi kreativna. Potraži savjet od frendica.

*PREUZMI SVE U SVOJE RUKE! Budi ta koja će napraviti prvi korak, proživi power-girl u prvom smislu.

*RISKIRAJ! Opasnost je uvijek vrlo uzbudljiva. Dakako, ne trebaš ga napasti u školi za vrijeme matematike. Jednostavno odaberi neko mjesto ili situaciju u kojoj postoji rizik da vas uhvati netko tko ne bi smio. Ali u tom slučaju moraš biti spremna na suočenje s posljedicama.

*NEKA SVAKI KISS BUDE VAŽAN! Čak i kad ga samo okrzneš usnama po obrazu na rastanku, učini to strastveno.

glitter-graphics.com

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
05/02/2008 20:27