beats by dre cheap

Ja sam OK!, a ti???


glitter-graphics.comKad god ga vidiš osjećaš leptiriće u trbuhu? Znoje ti se dlanovi? Rumeniš? Noću sanjaš njegove plave oči i plavu kosu? Da, ti si se zaljubila. No, čini se da te on ni ne primjećuje. Ovo je mali vodič koji će te naučiti kako u 5 koraka navesti simpu da potpuno poludi za tobom.

Korak 1. SMIJEŠAK MOLIM! Curke koje se često smiješe magnet su za komade. Njih privlači dobro raspoložena curka koja zna što želi. Zato, kad ga vidiš na hodniku škole, nasmiješi mu se.
Korak 2. UPOZNAJ METU! Poznavanje mete najbolja je taktika. Raspituj se kod njegovih frendova – što voli, što ne, koji mu je omiljeni klub, film itd. Tako ćeš lakše započeti razgovor.
Korak 3. ZAPOČNI RAZGOVOR! Čak i ako si sramežljiva, ne brini. To je simpatično. Započni razgovor – ništa ne možeš izgubiti. Dođi do njega i iskoristi informacije koje si saznala o njemu. "Bok! Kako si?" je, naravno, najjednostavniji način, ali možeš i započeti s nečime poput: "Bok! Imaš dobru majicu. I ja volim tu grupu."
Korak 4. POZOVI GA NA ČVENK! U slučaju da on tebe već nije pozvao. Ako dobivaš pozitivne signale s njegove strane (zamuckuje u tvojoj blizini, zadirkuje te, bulji u tebe, a kada primijeti da ga gledaš brzo skreće pogled...), ali primjećuješ da je sramežljiv, pozovi ti njega. U slučaju da si hrabrija, najbolji je izravan način poput "Hoćeš sa mnom na kavu. Voljela bih te bolje upoznati!" no, ako si sramežljivija, probaj s nečim manje direktnim kao "Joj, imam užasnu zadaću iz matke, a, jooj, ja to ništa ne kužim. Hoćeš li mi, molim te pomoći?", a ako je i to previše za tebe, jednostavno ga samo pokušaj pogurnuti u pravom smjeru: "Ah, večeras je u kinu onaj fakat dobar film, a ja nemam društva...".
Korak 5. ČVENK! Pretpostavimo da ste dogovorili čvenk. Što sada? Ovo je najjednostavniji dio. Odjeni nešto ležerno, ali elegantno. Lijepo, ali seksi... Budi prirodna. Budi svoja. Smij se njegovim šalama, slušaj ga, i poklanjaj mu komplimente (npr. "Baš ti je cool ova majica!").

Što nakon čvenka? Ako si slijedila svim pravilima – zavrtjela si mu glavom, a da to on nije ni primijetio. Ako nazove – TVOJ JE i na tebi je samo da ga zadržiš. Ako te ne nazove u roku od dva dana – ne sviđaš mu se i nemoj ništa forsirati – ne želiš da pomisli da si očajna. Ima još riba u moru. Sigurno tvoj brat ima nekog zgodnog prijatelja.

glitter-graphics.com

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
05/02/2008 20:30