beats by dre cheap

SAVJETI ZA CURE


glitter-graphics.com
1. Ako ti je ten dosta blijed ili žućkast, posluži se lažnim tamnijim tenom. Svatko izgleda zdravije i zgodnije ako mu je ten malo obojen. Kupi kremu koja potamnjuje ten i ravnomjerno je nanesi na lice. Najbolje je izbjegavati sunčanje i solarije jer ti oni zaista mogu prerano postarati kožu.

Malo rumenila na obrazima osvježuje izgled, ali Kylie je pretjerala!
2. Pokušaj simulirati onaj zdravi sjaj koji dobiješ na licu nakon duge šetnje na svježem zraku. Nanesi malo nježnog sjajila boje maline na jagodice i obrazi će ti super izgledati. Lice će ti dobiti onaj zdravi sjaj kao nakon duže šetnje ili sat vremena gimnasticiranja.

3. Baci pogled u svoju šminkicu – nabavi nešto novo ili zamijeni neki stari proizvod novim. Može to biti bilo što! Sredstva za šminkanje se stalno usavršavaju i boje postaju sve bolje. Samo jedna nova stvarčica bi mogla potpuno obnoviti tvoj look.

4. Za najbolju figuru, pripazi da ti gornji dio odjeće nije prekratak – majice ili topići bi trebali završavati niže od vrha tvojih hlača ili remena. I neka hlače se hlače uvijek malo sužavaju prema koljenima, nakon čega se lagano proširuju. Tako će ti noge izgledati vitkije i skladnije.

5. Na kraju, neželjeni višak kilica možeš prikriti nošenjem malo šire odjeće, ali pripazi da je odjeća skoro tvoje veličine, a ne puno prevelika jer ćeš time samo još nadodati kile. Dakle, malo šira odjeća učinit će zbilja čuda za liniju.

glitter-graphics.com

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
08/02/2008 19:59