beats by dre cheap

Što o tebi govori tvoj položaj izležavanja na plaži?

 

Image and video hosting by TinyPic

Kad stigneš na plažu odmah zauzmeš svoj omiljeni položaj, legneš na trbuh, legneš na bok ili možda samo legneš na leđa? Jesu li ti ruke tik do tijela, ili ih možda položiš iznad glave? Svi ti položaji mnogo govore o tebi, pa ti Teen385 donosi 5 najčešćih položaja, a tvoj je zadatak otkriti koji je položaj najsličniji tvome izležavanju na plaži.


BOŽICA SUNCA

Obožavaš ljeto i zato želiš svaki dijelić svog tijela izložiti suncu kako bi što bolje potamnila.

Image and video hosting by TinyPic

POLOŽAJ: Ležiš na leđima, ravno ispruženih nogu i ruku koje se nalaze tik do tvog tijela. Na taj način najbolje tamniš, te je stoga upravo taj položa tvoj omiljeni.
STAV: Ne želiš propustiti niti jednu zraku sunca i zato je jako teško odvojiti te od tvog ručnika ili ležaljke.
KONAČNO: Tebi je potpuno svejedno hoćeš li ovog ljeta dobiti dva ili tri kilograma više. Vrlo si samopouzdana, otvorena i voliš sebe upravo onakvu kakva jesi, a upravo to očekuješ i od drugih. Samo pripazi, toliko voliš sunce i izležavanje na plaži da propuštaš sve te slatke dečke koji šeću plažom.


PRINCEZA OD AKCIJE

Dok si na plaži svejedno ti je hoćeš li potamniti ili ne. Zapravo, uopće ti nije ni stalo do preplanule puti.

Image and video hosting by TinyPic

POLOŽAJ: Uglavnom ležiš na boku, neprestano se premještajući s jednog mjesta na drugo. Ne voliš mirno ležati- to je dosadno. Tvoja najdraža prtljaga je dobra knjiga, mp3 player i tvoja ekipa.
STAV: Kao što smo već rekli izležavanje ti je dosadno, voliš kada se neprestano nešto događa. Malo plivaš, malo igraš picigin, malo se udubiš u svoju dobru knjigu.
KONAČNO: Obožavaš lijepo vrijeme, jer se tada možeš najbolje zabaviti izvan kuće. Ali ipak, ne voliš kada je prevruće, to ti ne odgovara. Svejedno ti je hoćeš li potamniti, i zato se opskrbljuješ najvećim fakorom za sunčanje. Ipak, preporučujemo ti da se i malo odmoriš i opustiš dok si na odmoru. Tome na koncu odmori služi.


SANJARKA

Najvažnije ti je da ti je uvijek udobno. Kada se udobno smjestiš na plaži, uz sebe imaš bočicu najdražeg ledenog pića i ti si najsretnija. Lako zaspiš na toplom suncu i to te veseli. Voliš sanjariti o ljetnim ljubavima, šetnjama uz zalazak sunca...

Image and video hosting by TinyPic

POLOŽAJ: Za vrijeme sunčanja tvoje su ruke uvijek prekrižene ispod tvoje glave, a noge su ti ravno ispružene i malo prekrižene jedna preko druge.
STAV: Bez obzira što se oko tebe događalo, vrište li klinci na plaži, priča li netko glasno, tebi ništa od toga ne smeta, ti lagano utoneš u san i maštaš o princu na bijelom konju.
KONAČNO: Na plaži najviše voliš biti sama, tada možeš nesmetano odrijemati, maštati i sanjariti kolko te volja, bez da te itko gnjavi i ometa. Takva si i inače, najviše voliš provoditi vrijeme sama uz najdraže tv serije i knjige. No to ne znači da si “vuk samotanjak”, ti imaš divan krug prijatelja, i zato pokušaj što više vremena provoditi s njima, kako bi tvoji snovi postali stvarnost.


SUPER CURA

Najvažnije ti je da imaš puno mjesta na plaži, ne voliš se gužvati, ali tko voli? Uz sebe uvijek imaš dva bikinija koje možeš izmjenjivati.

Image and video hosting by TinyPic

POLOŽAJ: Na ručniku veličine "extra large", ležiš na trbuhu, ruke držiš ispred sebe u obliku trokuta ili romba, noge držiš lagano podignute i prekrižene, ili na podu dosta raširene.
STAV: Obožavaš igrati sve sportove na plaži, ali tek nakon dugog nagovaranja od strane jačeg spola. Jer, u čemu je fora, ako se neko vrijeme nećeš držati kao ledena kraljica?
KONAČNO: Zapravo sunčanje smatraš najobičnijom tlakom, jer se pod vrelim suncem možeš samo dobro oznojiti i pocrvenjeti i ne smiješ stavljati make up. No smatraš kako ti preplanula put dobro stoji pa zato ne izbjegavaš sunce. Nisi baš neki sportski tip, ali znaš da je bavljenje sportom izvrsno za dobru liniju pa se redovito baviš i sportom. Doista si Super cura, jer se samo super cure znaju da za ljepotu treba nešto i pretrpjeti.


ZABAVNA CURA

Obožavaš ljeto, svi su dobre volje, zabavni i puni energije. Voliš da se oko tebe uvijek nešto događa i zato te oduvijek nazivaju zabavnom curom.

Image and video hosting by TinyPic

POLOŽAJ: Ležiš uglavnom na leđima, rukama ispruženih pored sebe, a tvoje noge su ili lagano prekrižene ili sasvim raširene. Uglavnom mijenjaš položaje, jer to ti je u prirodi- nestašna si i znatiželjna.
STAV: Nikada se ne koncentriraš na sunčanje, već na dečke koji šeću plažom.
KONAČNO: Ponekad si malo nesigurna, ali vjeruj nam- uz tvoj otkačeni stav i tvoje šale to nitko niti ne primjećuje, stoga se ne opterećuj sitnicama kao što su malo veći bokovi ili premale grudi. Važno je ono čime zračiš, a ti s time nemaš problema.

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
22/10/2008 11:28