beats by dre cheap

Najbolja frendica ili konkurencija

Zajednički izlasci, markiranja, zajedničke kavice, šetnje gradom, shopping, zajedničko učenje i još mnogo toga, možeš samo s najboljom frendicom…


Ona je jednostavno mrak, najbolja frendica koju si ikad imala, neovisno o tome kada ste se upoznale, prije godinu-dvije ili se znate oduvijek, ona je jednostavno naj naj naj! No, što se događa kada se ispostavi da je tvoja najbolja frendica magnet za suprotni spol i kad se svaki dečko, koji se svidi tebi, zatreska u nju??? Uvijek kad izađete oko nje se stvori hrpa komada, a ti ostaneš po strani, i ona totalno zaboravi na tebe, kao da se cijeli svijet vrti oko nje? Vjeruj, nije sve tako crno i otkrij kako možda ipak nije stvar u njenom izgledu!

1. Razgovaraj s njom o tome kako se osjećaš!

Tvoja najbolja frendica zasigurno je svjesna svih svojih kvaliteta i kako je oduvijek poželjna u svakom muškom društvu (a to je tajna uspjeha), i stoga ona uopće i ne razmišlja da bi nekog time mogla povrijediti. Reci joj kako se osjećaš, kako bi voljela da te totalno ne isključuje kad joj "uleti" neki dečko, reci kako bi se i ti voljela upoznati s njim, i njegovim frendovima i ne stajati po strani, jer ipak ti joj nisi bilo tko, ti si njena najbolja frendica, i ako joj je više stalo do polusatnog očijukanja nego do prijateljstva s tobom, možda si je ipak krivo procijenila i vrijeme je da potražiš novu najbolje frendicu.


Kada govorimo o pravom prijateljstvu, apsolutno ništa se ne bi smjelo ispriječiti između vas, a pogotovo ne neki dečko kojeg poznajete tek jednu večer. Možda nije ni loše naći se u ovakvoj situaciji, jer ćete na taj način saznati koliko je onoj drugoj polovici stalo do održavanja i njegovanja vašeg prijateljstva.

2. Budi svoja!

Vjerojatno je ponekad jako zamarajuće gledati kako svi prilaze samo njoj i kako ih svaka njena riječ ostavlja bez daha, no bez obzira na težinu toga, i na to kako se tada osjećaš, ostani vjerna svome JA! Ako misliš da će tvoj odnos prema dečkima biti promijenjen ako se tvoj čitav styling promijeni, ako se počneš odijevati kao ona, slušati istu glazbu kao ona i sl., grdno se varaš!

Tvoja frizura, tvoj način odijevanja, boja tvog rumenila i laka za nokte, vrsta glazbe koju slušaš, omiljena boja i doba dana zrače "tobom", i nikako se nemoj mijenjati samo zato kako bi se svidjela drugima. Jer tek kada zavoliš samu sebe takvu kakva jesi, kada shvatiš da si jedinstvena osoba koja ne postoji nigdje drugdje na svijetu, i postaneš svjesna svojih kvaliteta i naoružaš se samopouzdanjem, tada će te i ostali potpuno prihvatiti - zračit ćeš samopouzdanjem i ti ćeš biti ta koja će postati mamac za komade, a vjeruj i princ na bijelom konju odmah će dojahati! ;-)


3. Frendica kao mamac!

Zapravo uopće nije loše biti u društvu tvoje prezgodne frendice, koja privlači poglede muškaraca, i to što prvo nije uočio tebe ne znači da si ti drugi izbor. Kada joj priđe uključi se u razgovor, nemoj samo stajati po strani jer će on tako steći dojam da si totalno nezainteresirana! Uključi se u razgovor (koliko god tema bila bez veze), ubaci u razgovor pokoju šalu, i ne zaboravi - neprestano se smješkaj, jer ljudi općenito više vole nasmijane optimistične osobe. Često ti postavljaj pitanja kako razgovor ne bi bio totalno monoton, i vjeruj ubrzo će odlučiti koja mu je od vas dvije zanimljivija.

Uostalom ti najbolje znaš kakvi se frajeri sviđaju tvojoj frendici, i to što ti nećeš stajati po strani, to što ćeš se uključiti u razgovor i družiti se, ne znači da ti njoj kradeš dečka. Stoga se dogovorite prije izlaska i smislite svoje "interne znakove" umjesto pitanja - „Je li ovaj tvoj ili moj?“! I vidjet ćeš u tren oka ćete se odlučiti za komada iz snova! ;-)


Na kraju ovog kratkog pregleda, možete zaključiti kako tvoja superzgodna frendica uopće nije razlog što dečki ne prilaze tebi, već u tome što si previše samozatajna, bojiš se reći što misliš, bojiš se ne nasmijati se jer će netko pomisliti da nisi shvatila šalu. Ostani vjerna svome JA, daj im do znanja kakva si cool osoba, smješkaj se, trepći okicama, ispričaj vic, započni novu temu, zapleši na svoju omiljenu pjesmu bez straha da će te ostali čudno gledati i vidjet ćeš ubrzo će te svi poželjeti u svome društvu…

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
22/10/2008 11:31