beats by dre cheap

Započni radosno dan

Budući da još uvijek traju manje-više vrući ljetni dani, vjerojatno te ne brinu rano ustajanje, doručak nabrzaka, spremanje torbe za školu ili fascikla za posao, no kako se bliže obveze, rano ustajanje i rani odlazak na spavanje, Teen385 preporučuje ti kako što lakše preživjeti rane jutarnje sate, iz jutarnjeg gunđala pretvoriti se u vedru nasmijanu osobu, te kako što radosnije i lakše započeti dan, a time i tjedan!


A) Za početak: hladna voda

Umivanje i pranje zubi odmah nakon buđenja najbolji su za razbuđivanje. Sam zvuk vode koja teče iz slavine djeluje razbuđujuće, stoga nikako ne preskači taj dio "rituala razbuđivanja".

B) Vrući napitak

Bijela kava, crna kava, kakao, čaj - sve je dopušteno, no ne zaboravi ustati se dovoljno rano (ili barem ranije nego obično) kako bi u miru popio/la svoj vrući napitak. Odgovarajuća doza šećera odmah će ti povisiti adrenalin i razbuditi te. Osim toga miris kave ujutro najbolji je miris koji postoji, te signalizira kako je skoro čitav svijet na nogama i pije svoju jutarnju kavicu. Nije loša motivacija za vedar početak dana, zar ne?


C) Buuuuuuuđenje!!!!!!!

Prije umivanja i kavice, onaj strašni zvuk budilice, ili omiljena pjesma na mobitelu koja te ujutro budi jednako su deprimirajući, budući da znaš kako nakon toga slijedi ustajanje iz tvog toplog krevetića. No svejedno to je najbolji način za buđenje i definitivno ti osigurava ustajanje i stizanje na vrijeme na posao, faks ili u školu. Neka te razvedri činjenica kako te čeka jutarnja kavica, i još jedan divan novi dan. Carpe diem! :-)

D) Pospremi krevet

Znamo, lako je to reći, pogotovo kad se kasni na bus, tramvaj ili vlak. No, čak i prema Feng Shui učenju, veoma je važno ujutro pospremiti krevet, jer zapravo na taj način krečeš u prvi dnevni izazov, puniš baterije i krećeš u nove radne dnevne pobjede.


E) Tjelovježba ili barem šetnja

Ukoliko stigneš, svakako preporučujemo jutarnju tjelovježbu, šetnju ili vožnju biciklom do tvog odredišta. Naravno, uvijek ima dana kada je jednostavno lakše otići autobusom do samog faksa, škole ili posla (pogotovo zimi kada jednostavno nemamo volje za šetnju), no to je odličnan način za razbuđivanje, razmišljanje o dnevnim obavezama, i naravno za kondiciju, pogotovo ako morate sjediti ili stajati 8 sati, ili u školi ili na poslu!


F) MP3, MP4, discman, walkman

Omiljena glazba, ili barem slušanje radija, mnogo pomaže pri razbuđivanju, a i opće je poznato kako nas glazba čini optimističnijim, vedrijim osobama. Stoga, slušalice u uši i učini početak svog dana što ljepšim.


G) Čitanje dnevnih novina

Nikako ne zaboravi na autobusnoj stanici, ili u samoj zgradi faksa, škole ili radnog mjesta prolistati neke dnevne novine, tipa Metroa, Jutarnjeg lista i sl., jer ondje ćeš uvijek naći razne zanimljivosti, a pogotovo viceve koji će te već u rano jutro nasmijati, te ćeš čitavog dana biti vedra i nasmijana osoba, a u slučaju da sve ne ide baš po planu, sjeti se vica od tog jutra, sigurno će izmamiti osmijeh na tvoje lice! :-)

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
22/10/2008 11:31