beats by dre cheap

Začini vašu vezu

Na početku ste vaše veze i sve se čini bajno, ludo si zaljubljena, a očito i on. Kako bi sve i dalje ostalo tako, treba se malo i potruditi. Stoga ti Teen385 donosi nekoliko zanimljivih savjeta kako osvježiti vašu vezu i učiniti ga još luđim za tobom.


1. Provedi vikend sama
Svakom treba malo mira i slobodnog vremena. Ponekad nakon dugog i napornog tjedna, jednostavno nemamo volje za izlaskom, već samo za tipičnom filmskom večeri uz kokice. To tvoj dragi mora razumijeti. No, uz to ćeš mu još dati do znanja kako mu ne namjeravaš stalno dosađivati, kako si samostalna i možeš i znaš provesti vikend i u svom stilu, bez obzira što si u vezi.

2. "Ne visi mu za vratom"
To je tajna svake dobre i uspješne veze: "Ne visite jedno drugom za vratom". Nema ništa gore od stalnih telefonskih poziva, 30 sms poruka dnevno i 10 mailova. Kako bi se tvoj dragi osjećao voljen, dovoljna je jedna poruka ujutro kako bi mu poželjela ugodan dan, i nakon toga se svako kreće baviti svojim obavezama jer ćete se ionako vidjeti navečer. Mnoge veze završavaju vrlo brzo baš iz tog razloga, što se mnogi ne mogu naviknuti na stalne provjere i telefonske pozive, što uopće ne spada u opis dobre i usješne veze.

3. Nisi uvijek dostupna
Nemoj uvijek imati vremena! Moraš učiti, ići na ples, pospremati ili se naći s frendicom... U svakom slučaju daj mu do znanja kako ne možeš i nećeš skočiti na svaki njegov mig. Na taj ćete način on više cijeniti i poštivati tvoje ostale obaveze. Kako se ne bi dovela u situaciju da se on naljuti, svaki mu put lijepo objasni razlog zbog kojeg se nećete naći, jer bahatim nastupom nećeš postići željeni cilj.


4. Bez ljubomornih ispada
Ljubomorni ispadi zagarantiran su kraj svake veze. Kad tad ti dosade njegovi ili njezini ljubomorni ispadi, "špijuniranje", pregledavanje tvojih sms poruka ili vječito ispitivanje o tome je li sinoć u discu bilo puno komada. Kada vidiš potencijalnu prijetnju, samo si govori u sebi: "On je izabrao mene i nemam se zašto brinuti". Ako uočiš neke njegove promjene raspoloženja i čini ti se da prečesto spominje drugu, tada je vrijeme za razgovor. Do tad budi cool i naoružaj se samopozdanjem jer on je izabrao upravo tebe.

5. Izgledam li debelo?
Takva i slična pitanja izbjegavaj u velikom krugu. Pitanja tipa: "Izgledam li debelo?; Jesam li premršava?" nisu odraz tvog samopouzdanja, već upravo suprotno - tvog manjka samopouzdanja. Dečki vole samopouzdane cure, koje se i s viškom kilograma nose odlično i zadovoljne su sobom upravo onakvima kakve jesu. Kao što smo već spomenuli, on je izabrao upravo tebe i zato se ne opterećuj pitanjima vezanima uz kilažu, izgled i ostale nebitne sitnice, jer on te voli upravo onakvu kakva jesi.

♥ My dreams are coming true♥
http://usamljenosrce.blogger.ba
10/05/2009 11:15